Νέος αέρας στο «Λοκάλι»

Ανανεωμένο μας υποδέχεται το πολύ δημοφιλές στέκι του Θησείου, με ολοκαίνουργιες γεύσεις διά χειρός του βραβευμένου σεφ Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.

Νέος αέρας στο «Λοκάλι»

Η ανατρεπτική ελληνική pub που αναβίωσε τη μαγική αυλή του Σινέ Ψυρρή συνεχίζει να αποτελεί place to be για κάθε στιγμή και διάθεση της ημέρας και μας υποδέχεται ανανεωμένη. Ήδη από το καλοκαίρι που μας πέρασε, τα signature cocktails του Δημήτρη Κιάκου και της ομάδας του σερβίρονται και στην ταράτσα του όμορφου κτιρίου, ενώ την κουζίνα στο «Λοκάλι» επιμελείται πλέον ο βραβευμένος σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος μαζί με τον στενό του συνεργάτη Ανέστη Ποιμενίδη. Το ολοκαίνουργιο μενού προτείνει ιντριγκαδόρικα πιάτα για τη μέση που εμπνέονται από το παραδοσιακό ελληνικό τραπέζι σαν τα αλμυρά λουκουμαδάκια ελληνικών τυριών, το αλλιώτικο Vitellο Αλοννησάτο με τόνο Αλοννήσου, οι κροκέτες κοκκινιστού κόκορα και το χοιρινό αγκιναράτο. Δεν λείπουν ακόμα οι ιδέες για ελληνικό brunch, όπως ένα club sandwich με σύγκλινο Μάνης, καθώς και ένα παιδικό μενού, ενώ ο κατάλογος θα ανανεώνεται συχνά ακολουθώντας τις εποχές και τα υλικά τους.

Περισσότερες πληροφορίες

Λοκάλι (Το)

Σαρρή 44, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.