
Ένα ολοκαίνουργιο bar restaurant με θεατράλε διάθεση είναι το «Vandom», το οποίο σήκωσε αυλαία εδώ και πολύ λίγες ημέρες στο κλασικό πόστο που κρατούσαν οι «Χάντρες» στο Θησείο. Ο χώρος αναδιαμορφώθηκε ριζικά με αναπαυτικές λόντζες και τραπέζια που απλώνονται αμφιθεατρικά σε επίπεδα, ενώ τις μοντέρνες γεύσεις προτείνει ο σεφ Αλέξανδρος Καρανικόλας και τα γλυκά η Δέσποινα Ζαρίκου. Στο μενού φιγουράρουν για παράδειγμα πιάτα σαν τα χτένια με σπαράγγια, baby καρότα, τσιπς από chorizo και πέρλες λεμονιού, η πικάνια αρνιού με κρέμα φασολιού και φιστίκι Αιγίνης ή ο κόκορας με γλυκοπατάτα σε σος κρασιού Vinsanto, τα οποία συνδυάζονται με τα signature cocktails που δημιουργεί ο βραβευμένος Γιάννης Νάτσης, αλλά και με ποικίλα θεματικά shows-έκπληξη κάθε βράδυ. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.