Το «Vandom» σήκωσε αυλαία στο Θησείο

Ένα ολοκαίνουργιο bar restaurant με θεατράλε διάθεση κατοικεί εδώ και λίγες ημέρες στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων.

Το «Vandom» σήκωσε αυλαία στο Θησείο

Ένα ολοκαίνουργιο bar restaurant με θεατράλε διάθεση είναι το «Vandom», το οποίο σήκωσε αυλαία εδώ και πολύ λίγες ημέρες στο κλασικό πόστο που κρατούσαν οι «Χάντρες» στο Θησείο. Ο χώρος αναδιαμορφώθηκε ριζικά με αναπαυτικές λόντζες και τραπέζια που απλώνονται αμφιθεατρικά σε επίπεδα, ενώ τις μοντέρνες γεύσεις προτείνει ο σεφ Αλέξανδρος Καρανικόλας και τα γλυκά η Δέσποινα Ζαρίκου. Στο μενού φιγουράρουν για παράδειγμα πιάτα σαν τα χτένια με σπαράγγια, baby καρότα, τσιπς από chorizo και πέρλες λεμονιού, η πικάνια αρνιού με κρέμα φασολιού και φιστίκι Αιγίνης ή ο κόκορας με γλυκοπατάτα σε σος κρασιού Vinsanto, τα οποία συνδυάζονται με τα signature cocktails που δημιουργεί ο βραβευμένος Γιάννης Νάτσης, αλλά και με ποικίλα θεματικά shows-έκπληξη κάθε βράδυ. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.