«Fridays» brunch με πολλούς γευστικούς πειρασμούς

Σε brunch ρυθμούς με τις ανάλογες γεύσεις συντονίζεται πλέον καθημερινά η οικογένεια των «TGI Fridays».

«Fridays» brunch με πολλούς γευστικούς πειρασμούς

Σε brunch ρυθμούς συντονίζεται πλέον καθημερινά η οικογένεια των «TGI Fridays». Από νωρίς το πρωί και μέχρι τις 6 το απόγευμα, το ειδικό μενού του Fridays Brunch είναι γεμάτο γευστικούς πειρασμούς στο signature ύφος της αγαπημένης αλυσίδας casual εστιατορίων που βρίσκουμε σε διάφορες τοποθεσίες της πόλης. Τα αβγά έχουν ασφαλώς την τιμητική τους με προτάσεις σαν τα Marinara Eggs με pico de gallo και τραγανά frizzled onions σε ψημένη focaccia, χωρίς να λείπουν φυσικά τα σπιτικά pancakes όπως τα Chocolate & Banana Pancakes που περιχύνονται με πραλίνα φουντουκιού και γαρνίρονται με τριμμένα oreo cookies και μπανάνα. Για όσους προτιμούν κάτι ελαφρύ υπάρχει το Avocado on Toast με φρέσκο αβοκάντο, ντομάτα, ραπανάκι και spicy dressing λεμονιού, ενώ οι λάτρεις των πιο πληθωρικών γεύσεων μπορούν να στραφούν προς το δελεαστικό και πολύ αγαπημένο Hangover Burger ή το Breakfast Burrito με scrambled eggs, μπέικον και άλλα πολλά μέσα σε τορτίγια.

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας & Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας 37A (Golden Hall), Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.