Μπαίνουμε σε φόρμα με το νέο τεύχος του ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ

Με φρέσκιες ιδέες για μια σεζόν γεμάτη ευεξία. Αναζητήστε το στα My market.

Μπαίνουμε σε φόρμα με το νέο τεύχος του ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ

Ιδέες για φθινοπωρινή αποτοξίνωση, συνταγές για λαχταριστά vegan κέικ και φαγητά με τα φρούτα της εποχής, εύκολο ινδικό στο σπίτι, υπέροχα τσάγια και αφεψήματα. Επίσης, έξυπνες ιδέες για το κολατσιό στο γραφείο και το σχολείο, γυμναστική, αναζωογονητικές θεραπείες για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά μας, αλλά και κηπουρική και ιδέες για να ανανεώσουμε το σπίτι μας. Γευστικός μαραθώνιος ακολουθώντας τις κινηματογραφικές λιγούρες του Μπραντ Πιτ, οινογνωσία ελαφριών κόκκινων κρασιών αλλά και μυστικά για την τέλεια ζέστη σοκολάτα. Αυτά και πολλά ακόμη σας περιμένουν στο φθινοπωρινό τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ στα καταστήματα My market ανά την Αθήνα και την Ελλάδα και στο e-shop στη συμβολική τιμή των 40 λεπτών.

Η εποχική έκδοση, η οποία φέρει τη δημοσιογραφική και δημιουργική σφραγίδα του Αθηνοράματος, εντάσσεται στην ομώνυμη πλατφόρμα φροντίδας για τη διατροφή που έχει καθιερώσει η γνωστή ελληνική αλυσίδα σουπερμάρκετ, μέσα από την οποία μας δίνει τη γνώση αλλά και ευκαιρίες για να αναβαθμίσουμε τη διατροφή μας αλλά και τη ζωή μας γενικότερα.

Το τρίτο τεύχος, που ετοιμάσαμε με πολλή έμπνευση και ενθουσιασμό, μόλις κυκλοφόρησε και είναι γεμάτο φρέσκιες ιδέες για μικρές κινήσεις, χωρίς επιτήδευση, που θα δώσουν ευεξία στην καθημερινότητά μας και θα φέρουν γλυκό φθινόπωρο στο πιάτο, το ποτήρι, την καρδιά!

Αναζητήστε το στα My market ή στο e-shop και καλή απόλαυση!

Ξεφυλλίστε το περιοδικό εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.