O Pieter Riedijk έρχεται στο «The Zillers»

Ο διάστερος σεφ είναι ο επόμενος καλεσμένος του Παύλου Κυριάκη στο γοητευτικό εστιατόριο της Μητροπόλεως.

O Pieter Riedijk έρχεται στο «The Zillers»

Ακόμα μια πολύ ενδιαφέρουσα γαστρονομική βραδιά έχει στα σκαριά το εστιατόριο «The Zillers» στη Μητροπόλεως. Επίτιμος προσκεκλημένος του executive chef Παύλου Κυριάκη είναι τη Δευτέρα 5/10 ο διάστερος σεφ Pieter Riedijk, ο οποίος διαπρέπει από τον περασμένο Δεκέμβριο στο εστιατόριο «Le Montgomerie» της Κουρσεβέλ με μια κουζίνα πολύ δημιουργική που παντρεύει τις υψηλού επιπέδου πρώτες ύλες με την εξαιρετική τεχνική και τους ανατρεπτικούς γευστικούς συνδυασμούς. Από κοινού θα μας παρουσιάσουν ένα πολύ σπέσιαλ four hands menu επτά σταδίων (€ 78), το οποίο επιφυλάσσει γεύσεις σαν το καβούρι με μπαβαρουάζ αβοκάντο, κρέμα μάνγκο και φρούτα του πάθους ή το χοιρινό με πατάτες αρωματισμένες με χαμομήλι και τσάτνεϊ σύκου. Οι κρατήσεις είναι απαραίτητες.

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.