Το Sunday Roast επιστρέφει στο «Vezene»

Τα κυριακάτικα καλέσματα στο εστιατόριο των Ιλισίων γίνονται φέτος open air.

Το Sunday Roast επιστρέφει στο «Vezene»

Παράδοση αποτελούν πια τα σπέσιαλ κυριακάτικα τραπέζια που στρώνει το «Vezene» στα Ιλίσια. Φέτος μάλιστα που το εστιατόριο του Άρη Βεζενέ έχει αποκτήσει κι έναν μικρό κήπο ακριβώς απέναντι, το Sunday Roast έχει κιόλας ξεκινήσει και μας κλείνει ραντεβού κάθε Κυριακή από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις έντεκα το βράδυ. Το μενού είναι όπως πάντα πλούσιο και πολύ ορεκτικό, βάζοντας στη μέση του τραπεζιού πίτες και flatbreads κατευθείαν από τον ξυλόφουρνο, ζυμαρικά σαν τα spaghetti με fior di latte, παρμεζάνα, panko και πιπέρι Σετσουάν καθώς κι ένα πολύ ιδιαίτερο μοσχαρίσιο tartare με πατάτες hash brown, κάπαρη και κρεμμύδι. Κατόπιν σειρά έχει το βαρύ πυροβολικό του «Vezene», ήτοι τα σπέσιαλ κρεατικά όλων των ειδών, πάντα με ονομασία προέλευσης και ποιοτικής εκτροφής που σερβίρονται για δύο άτομα και επιφυλάσσουν από τραγανό τηγανητό κοτόπουλο με flakes από φουαγκρά μέχρι αρνίσια μπούτια στη σούβλα, πάπιες και άλλα πολλά.

Περισσότερες πληροφορίες

Vezene Athens

Βρασίδα 11, περιοχή Χίλτον, Iλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.