Το Sunday Roast επιστρέφει στο «Vezene»

Τα κυριακάτικα καλέσματα στο εστιατόριο των Ιλισίων γίνονται φέτος open air.

Το Sunday Roast επιστρέφει στο «Vezene»

Παράδοση αποτελούν πια τα σπέσιαλ κυριακάτικα τραπέζια που στρώνει το «Vezene» στα Ιλίσια. Φέτος μάλιστα που το εστιατόριο του Άρη Βεζενέ έχει αποκτήσει κι έναν μικρό κήπο ακριβώς απέναντι, το Sunday Roast έχει κιόλας ξεκινήσει και μας κλείνει ραντεβού κάθε Κυριακή από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις έντεκα το βράδυ. Το μενού είναι όπως πάντα πλούσιο και πολύ ορεκτικό, βάζοντας στη μέση του τραπεζιού πίτες και flatbreads κατευθείαν από τον ξυλόφουρνο, ζυμαρικά σαν τα spaghetti με fior di latte, παρμεζάνα, panko και πιπέρι Σετσουάν καθώς κι ένα πολύ ιδιαίτερο μοσχαρίσιο tartare με πατάτες hash brown, κάπαρη και κρεμμύδι. Κατόπιν σειρά έχει το βαρύ πυροβολικό του «Vezene», ήτοι τα σπέσιαλ κρεατικά όλων των ειδών, πάντα με ονομασία προέλευσης και ποιοτικής εκτροφής που σερβίρονται για δύο άτομα και επιφυλάσσουν από τραγανό τηγανητό κοτόπουλο με flakes από φουαγκρά μέχρι αρνίσια μπούτια στη σούβλα, πάπιες και άλλα πολλά.

Περισσότερες πληροφορίες

Vezene Athens

Βρασίδα 11, περιοχή Χίλτον, Iλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/09/2025

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".

Groovy Mango, το ταϊλανδέζικο του Νέου Κόσμου έχει την προσοχή μας

Φρέσκο και εξωτικά ενδιαφέρον, φέρνει εδώ και λίγους μήνες thai αέρα στη δραστήρια το τελευταίο διάστημα γειτονιά.

Το 'Cash' στην εποχή του Θάνου Στασινού

Aνανεωμένη αυλή και νέο γευστικό αφήγημα για το δημοφιλές bar restaurant των ΒΠ.

Το πρώτο Athens Asian Food Festival έρχεται στην Κυψέλη

Γεύσεις και εμπειρίες από Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα, Ταϊλάνδη και άλλα μέρη, μαζί με DJ sets καταφθάνουν τον Οκτώβριο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Στο high end bistro που δε 'συμπαθεί' τους ντόπιους, τρως μενού με €49

Το αιωρούμενο -όπως αυτοαποκαλείται- μπιστρό "Monsieur Claude" σε (προ)καλεί να πετάξεις πάνω από υψηλές επιδόσεις γαστριμαργικής ευφυΐας, με πιλότο έναν τολμηρό μισελενάτο σεφ.

Piraeus Taste Festival: Ο Πειραιάς γιορτάζει τη γαστρονομία

Το 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά καταφθάνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.