Το «CTC» επιστρέφει και μετακομίζει

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης ανάβει στις 10/9 ξανά τα φώτα στη σάλα των Ιλισίων αλλά για λίγο, καθώς ετοιμάζει μετακόμιση.

Το «CTC» επιστρέφει και μετακομίζει

Στις 10/9 ανάβει ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης ξανά τα φώτα του «CTC» στα Ιλίσια, που παρέμειναν δυστυχώς κλειστά από την περίοδο της καραντίνας. Μιας και φέτος είναι η χρονιά που το κομψό εστιατόριο συμπλήρωσε πέντε χρόνια στο γαστρονομικό στερέωμα της πόλης, τα τρία ειδικά menu degustation αποκτούν επετειακό χαρακτήρα και σταχυολογούν εμβληματικές σπεσιαλιτέ του πολύ ταλαντούχου σεφ που διακρίνεται σταθερά με Χρυσό Σκούφο. Η περίοδος αυτή θα είναι και η τελευταία του «CTC» στην οδό Ουμπλιανής, καθώς γύρω στο Δεκέμβρη θα μεταφερθεί στον Κεραμεικό και πιο συγκεκριμένα στο χώρο όπου βρίσκαμε το «Αθήρι», το οποίο ολοκλήρωσε πρόσφατα τον κύκλο του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.