Το «Mastello» ξανά κοντά μας

Το όμορφο ψαρο-εστιατόριο επιστρέφει στην Αργυρούπολη από τις 12/9.

Το «Mastello» ξανά κοντά μας

Τα καλοκαίρια του τα περνά παραδοσιακά στην Άνδρο το όμορφο ψαρο-εστιατόριο «Mastello», αλλά πάντα το Σεπτέμβρη επιστρέφει στην Αθήνα. Έτσι και φέτος, ανοίγει ξανά τις πόρτες και την open air αυλή του στην Αργυρούπολη από τις 12/9 όπως πάντα με τον ταλαντούχο Γιάννη Στανίτσα στα ηνία της κουζίνας. Το μοντέρνο θαλασσινό σενάριο του σεφ περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές προτάσεις, που καλύπτουν το φάσμα από μια ταλιάτα τόνου με τσιγαριστά χόρτα και σάλτσα μοσχολέμονου ή το μαγιάτικο φρικασέ με φρέσκα βλαστάρια και πουρέ σελινόριζας μέχρι ένα λαβράκι με κρούστα ντομάτας και θυμάρι που σερβίρεται με ξινό τραχανά ή ένα κριθαρότο καραβίδας για όσους αγαπούν τη θαλασσινή pasta.

Περισσότερες πληροφορίες

Mastello Athens

Αλεξιουπόλεως 56, Αργυρούπολη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.