O Alex Dilling και ο Παύλος Κυριάκης μαγειρεύουν μαζί στο «The Zillers»

Ένα ξεχωριστό four hands dinner έχει στα σκαριά το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Μητροπόλεως.

O Alex Dilling και ο Παύλος Κυριάκης μαγειρεύουν μαζί στο «The Zillers»

Τις συνηθίζει τις πολύ ξεχωριστές γαστρονομικές βραδιές ο ταλαντούχος σεφ του «The Zillers» Παύλος Κυριάκης και μια τέτοια έχει στα σκαριά τη Δευτέρα 7/9. Προσκεκλημένος του είναι ο διάστερος Βρετανός σεφ Alex Dilling που ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του δουλεύοντας για τον εμβληματικό σεφ Alain Ducasse στη Νέα Υόρκη, και φτάνοντας να αναλάβει το τιμόνι της κουζίνας στο σημαντικό εστιατόριο «Greenhouse» του Λονδίνου. Οι δύο ταλαντούχοι σεφ θα παρουσιάσουν από κοινού ένα υψηλού επιπέδου four hands dinner, που θα ξετυλιχτεί σε 7 στάδια και περιλαμβάνει, ανάμεσα σε άλλα, μια πολύ ιδιαίτερη πράσινη σαλάτα με στρείδια και σάκε καθώς και καλκάνι που θα σερβιριστεί με μελιτζάνα και beurre blanc αρωματισμένη με λουίζα. Το κόστος του μενού είναι € 78 κατ’άτομο και οι κρατήσεις απαραίτητες.

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.