«Buffalo Prive»: Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τα steak houses

Αφιερωμένο στο κρέας, αλλά παθιασμένο με την ολότητα της εστιατορικής εμπειρίας, το «Buffalo Prive» είναι ένας χώρος που δεν μοιάζει με άλλον.

«Buffalo Prive»: Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τα steak houses

Αφιερωμένο στο κρέας, αλλά παθιασμένο με την ολότητα της εστιατορικής εμπειρίας, το «Buffalo Prive» είναι ένας χώρος που δεν μοιάζει με άλλον. Παραδοσιακό steak house στην καρδιά, αλλά εντελώς ανατρεπτικό στη φιλοσοφία του, το κρεατοφαγικό στέκι με τον Λούτσιο Ντάλα και τον Παβαρότι στα ηχεία είναι μια αρτίστικη προσέγγιση στην ουσία της καλοφαγίας, με τις συγκινήσεις του ουρανίσκου να συμπληρώνονται από αυτές των υπόλοιπων αισθήσεων. Αναγεννησιακοί πίνακες καρυκεύουν την πολυτελή ιδιαιτερότητα που εκπέμπει ο χώρος, ενώ παράλληλα παραπέμπουν στην εποχή που το κρέας ξεδίπλωσε όλες τις γευστικές του αρετές, περνώντας από το ψήσιμο στο μαγείρεμα. Μεγάλα, άνετα τραπέζια υπογραμμίζουν τη φιλοσοφία αυθεντικής φιλοξενίας, άνεσης και slow food απόλαυσης με την οποία είναι μπολιασμένη η χαλαρωτική αύρα του χώρου.

Όσο για το μενού, εκεί πια ξεδιπλώνεται υπερήφανα η εκλεκτική προσέγγιση με την οποία έχουν στηθεί οι value for money γεύσεις του: ξεχωριστά κρέατα από την Αυστραλία, την Ιαπωνία και την Ευρώπη, επιλεγμένα με το κομμάτι, έρχονται να συναντήσουν τα ελληνικά αντίστοιχα, με τις εξαιρετικές πρώτες ύλες να εγγυώνται ένα γεύμα υψηλής διατροφικής αξίας για όλες τις ηλικίες, όμως και οι vegan επιλογές μάς πείθουν για την ανυπαρξία διατροφικών στεγανών.

«Buffalo Prive»: Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τα steak houses - εικόνα 1

Τα πράγματα γίνονται δε ακόμη πιο συναρπαστικά φέτος το καλοκαίρι, αφού με αυτήν την ολιστική νοοτροπία του το «Buffalo Prive» στρέφει τον γευστικό του μπούσουλα προς τον συναρπαστικό κόσμο του surf ’n’ turf. Σε ένα απολαυστικό ταρτάρ π.χ., το φίνο βουβαλίσιο κρέας, που αποτελεί σήμα κατατεθέν αυτού του κρεατοφαγικού ναού των νοτίων, συναντά τη γευστική ιδιαιτερότητα που έχουν τα χτένια, το κριθαρότο με καβουρμά και όστρακα είναι ένα πιάτο που εκπέμπει το πάθος της κουζίνας για τις ανατρεπτικές προτάσεις, ενώ παντρέματα όπως οι γαρίδες με το ισπανικό jamon ή ο αστακός με το wagyu σαγηνεύουν με τη γευστική αβρότητα που, έτσι κι αλλιώς έχει μετατρέψει το σε διαχρονική αξία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
05/09/2025

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.