«Agavita Cantina Mexicana»: Φύγαμε για Μεξικό!

Ένα όνομα μια ιστορία είναι η «Agavita Cantina Mexicana» για όσους αγαπούν τις αυθεντικές Tex-Mex γεύσεις.

«Agavita Cantina Mexicana»: Φύγαμε για Μεξικό!

Ένα όνομα μια ιστορία είναι η «Agavita Cantina Mexicana» για όσους αγαπούν τις αυθεντικές Tex-Mex γεύσεις. Μια ιστορία η οποία εδώ και λίγο καιρό γράφεται σε νέο πόστο, πάντα στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε σούπερ κεντρικό, άνετο και αεράτο χώρο που σε στέλνει ταξιδάκι μέχρι το μακρινό και πολύχρωμο Μεξικό. Το φαντασμαγορικό σκηνικό υλοποιείται και εδώ με ζωηρά και χαρούμενα χρώματα, πολλές ζωγραφιές στους τοίχους και τη χαρακτηριστική αύρα του χειροποίητου που φανερώνει ιδιαίτερο μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Τώρα το καλοκαίρι, βέβαια, οι πόρτες του μαγαζιού ανοίγουν διάπλατα, επιτρέποντας στη χαρούμενη έθνικ ατμόσφαιρα να ξεχυθεί στον πολύ ζωντανό πεζόδρομο, μαζί ασφαλώς με τις μεξικάνικες σπεσιαλιτέ που όλοι αγαπάμε: guacamole, huevos rancheros, burritos, nachos, quesadillas, tortillas, ζουμερά burgers αλλά και ενδιαφέροντα πιάτα ημέρας από γειτονικές γευστικές κουλτούρες, όλα φτιαγμένα στο χέρι με φρέσκα ποιοτικά υλικά.

«Agavita Cantina Mexicana»: Φύγαμε για Μεξικό! - εικόνα 1

Η μπάρα μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι με παγωμένες Margaritas, δροσιστικές Palomas και πολλά ακόμα κοκτέιλ, αλλά και μια συλλογή από εκλεκτές tequilas, παρασύροντας τη δράση να κρατήσει μέχρι αργά. Βοηθάνε άλλωστε σε αυτό τα latin tunes από DJ κάθε Πέμπτη έως Κυριακή, τα σταθερά live με νοτιοαμερικάνικη μπάντα κάθε 15 ημέρες και οι πολύ δημοφιλείς Happy Mondays με 1+1 cocktail κάθε Δευτέρα. Στην «Agavita Cantina Mexicana» αγαπούν όμως εξίσου και τους μικρούς επισκέπτες, με ειδικά πιάτα για παιδιά, ενώ πλέον μας φέρνουν τις γεύσεις τους και στο σπίτι με υπηρεσία delivery.

Περισσότερες πληροφορίες

Agavita

Λεωφ. Δεκελείας 86, Νέα Φιλαδέλφεια
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
11/12/2025

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.

"Πασατέμπος": Τοπική γεύση με ζεστό χαμόγελο στην Καστοριά

Στην πιο όμορφη γειτονιά της Καστοριάς, το "Πασατέμπος" είναι το στέκι που έχει αγαπηθεί για τη ζεστασιά του, τη φιλική του ατμόσφαιρα και τη μαγειρική του ταυτότητα, που τιμά την τοπική γη.

Το "Χάραμα" σερβίρει παράδοση και γεύση με θέα το Βέρμιο

Στο Αρκοχώρι, στους πρόποδες του Βερμίου, το "Χάραμα" του Στέφανου Λαφάρα έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις της αυθεντικής μακεδονίτικης κουζίνας.

"Strada": Comfort νοστιμιά στην καρδιά της πόλης της Κοζάνης

Σε προνομιακό σημείο πάνω στον πεζόδρομο, το "Strada" στην Κοζάνη αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς από το 2007.

'FAOS Project': Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μόλις άνοιξε all day στον Γέρακα

Το ολόφρεσκο all-day bakery & deli φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα στέκι για κάθε στιγμή και περίσταση.

"Πεσκέσι": Η οικειότητα του τσίπουρου και των μεζέδων στην Κοζάνη

Ζεστό, τίμιο και αθεράπευτα μερακλίδικο, το "Πεσκέσι", στο κέντρο της Κοζάνης, είναι από εκείνα τα μεζεδοπωλεία που μυρίζουν τσίπουρο πριν καν σερβιριστεί.