ΑΛΦΑ Μπίρα: Ξεχωριστή γεύση για ξεχωριστές στιγμές

Θα μπορούσε να λείψει από τη γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας η πιο ταιριαστή μπίρα με τις ελληνικές γεύσεις;

ΑΛΦΑ Μπίρα: Ξεχωριστή γεύση για ξεχωριστές στιγμές

Η τελετή της απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας, πριν λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, σήμανε ουσιαστικά την επανεκκίνηση της εστίασης στη χώρα μας μετά από μια δύσκολη περίοδο. Και η έννοια της επανεκκίνησης σημαίνει πολλά για την μπίρα ΑΛΦΑ, μιας και είναι προϊόν της θέλησης και του οράματος μιας ομάδας να επαναφέρει στο σήμερα μια ιστορική αξία φορτισμένη με δυνατές στιγμές πάθους και απόλαυσης.

Η μπίρα ΑΛΦΑ, μια μπίρα που υπήρξε σημείο αναφοράς στην ελληνική γεύση τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 για να χαθεί έπειτα από το προσκήνιο για 30 χρόνια, επανασυστήθηκε δυναμικά στο ελληνικό κοινό με την έναρξη του 21ου αιώνα και απέκτησε ξανά περίοπτη θέση τόσο στο καθημερινό ή γιορτινό μας τραπέζι όσο και στο εστιατόριο. Είναι η μπίρα που αναδεικνύει εκείνη την πλευρά του εαυτού μας που γνωρίζει την αξία των ανθρώπινων σχέσεων στη ζωή μας και φροντίζει να γίνονται διαρκώς δυνατότερες. Και το κάνει με πολλές γευστικές επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε στιγμή και περίσταση.

ΑΛΦΑ Μπίρα: Ξεχωριστή γεύση για ξεχωριστές στιγμές - εικόνα 1

Κατ αρχάς με την ΑΛΦΑ Lager, στο ιστορικό χαρακτηριστικό μπουκάλι , τη δροσερή ευκολόπιοτη μπίρα με τον απόλυτα ισορροπημένο χαρακτήρα σε αρώματα και γεύση που ταιριάζει με όλες τις ελληνικές γεύσεις. Ακόμη, με την απολαυστική δροσιστική ΑΛΦΑ Χωρίς Αλκοόλ για κάθε στιγμή αλλά και την ΑΛΦΑ Strong με 7% αλκοόλ για μια δυνατή γευστική εμπειρία. Και βέβαια με την ΑΛΦΑ Weiss, την αφιλτράριστη φυσικά θολή σταρένια μπύρα που συνδυάζει την αγαπημένη γεύση της μπίρας ΑΛΦΑ με τα φρουτώδη αρώματα της weiss. Μια μπίρα που στέκεται απολαυστικά δίπλα σε κάθε ελληνικό πιάτο, γεγονός που απέδειξε περίτρανα στο diner de gala των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας όταν συνόδευσε με τον καλύτερο τρόπο μια από τις δημιουργίες του βραβευμένου σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου, το αποδομημένο μπριάμ με κρέμα φέτας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Cash' στην εποχή του Θάνου Στασινού

Aνανεωμένη αυλή και νέο γευστικό αφήγημα για το δημοφιλές bar restaurant των ΒΠ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
09/09/2025

Το πρώτο Athens Asian Food Festival έρχεται στην Κυψέλη

Γεύσεις και εμπειρίες από Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα, Ταϊλάνδη και άλλα μέρη, μαζί με DJ sets καταφθάνουν τον Οκτώβριο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Στο high end bistro που δε 'συμπαθεί' τους ντόπιους, τρως μενού με €49

Το αιωρούμενο -όπως αυτοαποκαλείται- μπιστρό "Monsieur Claude" σε (προ)καλεί να πετάξεις πάνω από υψηλές επιδόσεις γαστριμαργικής ευφυΐας, με πιλότο έναν τολμηρό μισελενάτο σεφ.

Piraeus Taste Festival: Ο Πειραιάς γιορτάζει τη γαστρονομία

Το 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά καταφθάνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Διόλου τυχαία, αυτή η αυλή του Θησείου έχει εξελιχθεί σε ένα αθηναϊκό χιτ

Μάλλον γνωρίζεις ήδη για ποιο μεζεδοπωλείο-σουξέ μιλάμε.

Για ψαγμένη κουζίνα στο σχεδόν κρυφό bistro του αθηναϊκού κέντρου

Στην καρδιά της πόλης και σε ένα speakeasy σημείο της, ο Νίκος Ζερβός δημιουργεί γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσεις.

Πανσέληνος και φαγητό σε 16 ταράτσες του αθηναϊκού κέντρου

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου είναι εδώ και εμείς σου προτείνουμε 15+1 σημεία στα 'ορεινά' του κέντρου για να την απολαύσεις.