«Travolta»: Η θάλασσα μέσα του

Όσοι έχουν βρεθεί έστω και μία φορά στον ξακουστό «Travolta» του Περιστερίου ξέρουν καλά πως πρόκειται για μια πολύ ξεχωριστή ψαροταβέρνα, με ιωδιούχα εμβέλεια που απλώνεται σε όλη την Αθήνα.

«Travolta»: Η θάλασσα μέσα του

Όσοι έχουν βρεθεί έστω και μία φορά στον ξακουστό «Travolta» του Περιστερίου ξέρουν καλά πως πρόκειται για μια πολύ ξεχωριστή ψαροταβέρνα, με ιωδιούχα εμβέλεια που απλώνεται σε όλη την Αθήνα. Ο Βαγγέλης και ο Σπύρος Λιάκος ξεδιπλώνουν κι εδώ, όπως άλλωστε και στα «Basegrill», «Cookoovaya» και «Hoocut», την τελετουργική τους σχέση με την πρώτη ύλη και την άριστη μεταχείρισή της, με βαθιά γνώση, ευαισθησία και σεβασμό στους κανόνες της φύσης και της θάλασσας. Έτσι τα τρία καΐκια με τα οποία έχουν αποκλειστική συνεργασία από την πρώτη στιγμή εφοδιάζουν το μαγαζί με τις καλύτερες ψαριές τους, ενώ η κουζίνα μαγειρεύει με τρόπο που φέρνει την εκλεκτή πρώτη ύλη σε ρόλο πρωταγωνιστή και της επιτρέπει να λάμψει.

«Travolta»: Η θάλασσα μέσα του - εικόνα 1

Είτε μιλάμε για ψάρι, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο, που βγαίνει από τη σχάρα και το τηγάνι ψημένο στην εντέλεια, είτε για τις πολύ ξεχωριστές σπεσιαλιτέ τους, όπως η τσιπούρα χουνκιάρ με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας και ντοματίνια κονφί, στον «Travolta» θα απολαύσετε τα καλύτερα της θάλασσας κι ας βρίσκεστε μακριά της. Μια σειρά από εξαιρετικά house wines αλλά και πολύ ιδιαίτερες μπίρες δικής τους εμφιάλωσης παντρεύονται τέλεια με τις γεύσεις, ενώ τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια όλων μας τηρούνται με ευλάβεια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Cash' στην εποχή του Θάνου Στασινού

Aνανεωμένη αυλή και νέο γευστικό αφήγημα για το δημοφιλές bar restaurant των ΒΠ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
09/09/2025

Το πρώτο Athens Asian Food Festival έρχεται στην Κυψέλη

Γεύσεις και εμπειρίες από Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα, Ταϊλάνδη και άλλα μέρη, μαζί με DJ sets καταφθάνουν τον Οκτώβριο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Στο high end bistro που δε 'συμπαθεί' τους ντόπιους, τρως μενού με €49

Το αιωρούμενο -όπως αυτοαποκαλείται- μπιστρό "Monsieur Claude" σε (προ)καλεί να πετάξεις πάνω από υψηλές επιδόσεις γαστριμαργικής ευφυΐας, με πιλότο έναν τολμηρό μισελενάτο σεφ.

Piraeus Taste Festival: Ο Πειραιάς γιορτάζει τη γαστρονομία

Το 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά καταφθάνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Διόλου τυχαία, αυτή η αυλή του Θησείου έχει εξελιχθεί σε ένα αθηναϊκό χιτ

Μάλλον γνωρίζεις ήδη για ποιο μεζεδοπωλείο-σουξέ μιλάμε.

Για ψαγμένη κουζίνα στο σχεδόν κρυφό bistro του αθηναϊκού κέντρου

Στην καρδιά της πόλης και σε ένα speakeasy σημείο της, ο Νίκος Ζερβός δημιουργεί γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσεις.

Πανσέληνος και φαγητό σε 16 ταράτσες του αθηναϊκού κέντρου

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου είναι εδώ και εμείς σου προτείνουμε 15+1 σημεία στα 'ορεινά' του κέντρου για να την απολαύσεις.