
Όσοι έχουν βρεθεί έστω και μία φορά στον ξακουστό «Travolta» του Περιστερίου ξέρουν καλά πως πρόκειται για μια πολύ ξεχωριστή ψαροταβέρνα, με ιωδιούχα εμβέλεια που απλώνεται σε όλη την Αθήνα. Ο Βαγγέλης και ο Σπύρος Λιάκος ξεδιπλώνουν κι εδώ, όπως άλλωστε και στα «Basegrill», «Cookoovaya» και «Hoocut», την τελετουργική τους σχέση με την πρώτη ύλη και την άριστη μεταχείρισή της, με βαθιά γνώση, ευαισθησία και σεβασμό στους κανόνες της φύσης και της θάλασσας. Έτσι τα τρία καΐκια με τα οποία έχουν αποκλειστική συνεργασία από την πρώτη στιγμή εφοδιάζουν το μαγαζί με τις καλύτερες ψαριές τους, ενώ η κουζίνα μαγειρεύει με τρόπο που φέρνει την εκλεκτή πρώτη ύλη σε ρόλο πρωταγωνιστή και της επιτρέπει να λάμψει.

Είτε μιλάμε για ψάρι, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο, που βγαίνει από τη σχάρα και το τηγάνι ψημένο στην εντέλεια, είτε για τις πολύ ξεχωριστές σπεσιαλιτέ τους, όπως η τσιπούρα χουνκιάρ με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας και ντοματίνια κονφί, στον «Travolta» θα απολαύσετε τα καλύτερα της θάλασσας κι ας βρίσκεστε μακριά της. Μια σειρά από εξαιρετικά house wines αλλά και πολύ ιδιαίτερες μπίρες δικής τους εμφιάλωσης παντρεύονται τέλεια με τις γεύσεις, ενώ τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια όλων μας τηρούνται με ευλάβεια.