Ωδή στο αληθινό κρέας από το «Basegrill»

Είναι το πιο ιδιαίτερο εστιατόριο κρέατος σε ολόκληρη την πόλη το «Basegrill», και αυτό οφείλεται στους δημιουργούς του Σπύρο και Βαγγέλη Λιάκο.

Ωδή στο αληθινό κρέας από το «Basegrill»

Είναι το πιο ιδιαίτερο εστιατόριο κρέατος σε ολόκληρη την πόλη το «Basegrill», και αυτό οφείλεται στους δημιουργούς του Σπύρο και Βαγγέλη Λιάκο. Με το πάθος ενός σύγχρονου τροφοσυλλέκτη, τα δύο αδέρφια δεν αναζητούν απλώς την ποιοτικότερη πρώτη ύλη που μπορούν να βρουν, αλλά φροντίζουν και να καλλιεργούν σχέσεις βαθιάς εμπιστοσύνης με τους παραγωγούς τους που εφοδιάζουν το μαγαζί με προϊόντα τα οποία παράγονται ειδικά γι’ αυτό. Πρόσφατα μάλιστα έφεραν στο προσκήνιο αυτόχθονες φυλές βοοειδών, όπως ο αυθεντικός ελληνικός μαύρος χοίρος και η αρχαία στεπική αγελάδα τύπου Κατερίνης, τόσο διοργανώνοντας τις εκδηλώσεις Wise Food Stories, που στόχο είχαν να γνωρίσουμε την αξία και τη σημασία τους, όσο και φιλοξενώντας εκλεκτές κοπές από τα συγκεκριμένα κρέατα στο εντυπωσιακό ψυγείο σιτέματος του εστιατορίου.

Ωδή στο αληθινό κρέας από το «Basegrill» - εικόνα 1

Παράλληλα δε φτιάχνουν μια ολόκληρη σειρά από δικά τους προϊόντα και κάνουν όλο και πιο πλούσια την εμπειρία της κρεατοφαγίας που μπορεί να απολαύσει κάποιος στο «Basegrill». Γι’ αυτό στα τραπέζια του θα δεις κόσμο από ολόκληρο το Λεκανοπέδιο να απολαμβάνει σπεσιαλιτέ που είναι πλέον κομμάτι του DNA του εστιατορίου, όπως τα περίφημα αβγά μάτια σε φωλιά πατάτας ή τα υπέροχα homemade αλλαντικά και λουκάνικα, ποντάροντας για τη συνέχεια σε αστέρια του κρέατος, όπως η εξαιρετική σπαλομπριζόλα σε διαφορετικούς βαθμούς σιτέματος και πάντα με ψήσιμο ακριβείας. Μέσα σε αυτήν την ατμόσφαιρα, που έχει κάτι από χαρούμενη γιορτή, το πολυάριθμο σέρβις περιποιείται με επαγγελματισμό και σύμφωνα με όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, που εδώ τηρούνται στον υπερθετικό βαθμό.

Περισσότερες πληροφορίες

Basegrill Athens

Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 64, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"La Bottega Da Marco", μια νέα άφιξη... πιο ιταλική δεν γίνεται

Στην ολόφρεσκη "La Bottega Da Marco" δεν μιλάμε απλώς για "ιταλικό φαγητό". Μιλάμε για γνήσια ιταλική γεύση, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
08/05/2025

Τι παίζει με το boba tea στην Αθήνα

Tο γευστικό τσάι με τις πέρλες ταπιόκα που σκάνε στο στόμα δείχνει να έχει τη στιγμή του -και το κοινό του- στην πόλη.

Sani Gourmet 2025: Η καρδιά της γαστρονομίας χτυπά στη Χαλκιδική

Ο βραβευμένος θεσμός του Sani Resort αναδεικνύει και φέτος την Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με το πιο πολυβραβευμένο resort της χώρας να υποδέχεται κορυφαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης για άλλη μια χρονιά.

Σεράμικο

Το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου" συνεχίζει τη διαδρομή του στη μοντέρνα καλοφαγία της μοιρασιάς, μιξάροντας παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς στη φιλοσοφία της γαστροταβέρνας.

Ο αιθέριος κήπος της Πέτρου Ράλλη

Το Ethereal Garden του Botoxe Athens ανοίγει τις πόρτες του στις 08/05.

Τι έφαγαν οι celebrities στο φετινό Met Gala

Ποιος είναι ο σεφ Kwame Onwuachi και τι μαγείρεψε για τους λαμπερούς καλεσμένους.

Το Gallina ξεκαλοκαιριάζει -και πάλι- στο Domes Zeen Chania

Για 2ο σερί καλοκαίρι, το κουκακιώτικο σποτ... κάνει διακοπές στα Χανιά.