Επιστρέφουν στον «Βασίλαινα» οι βραδιές οινογνωσίας

Αφιερωμένη στο επιδραστικό Οινοποιείο Δουλουφάκη θα είναι η πρώτη οινογευστική συνάντηση στο καλοκαιρινό pop up του «Vasilainas Parkside» στο καταπράσινο πάρκο Μαδρίτης.

Επιστρέφουν στον «Βασίλαινα» οι βραδιές οινογνωσίας

Το νήμα της οινογευσίας πιάνει ξανά ο «Βασίλαινας» κι ανανεώνει ένα από τα πιο αγαπημένα μας ραντεβού με το εμβληματικό εστιατορίο , φέρνοντάς το στον ολοκαίνουριο, σαγηνευτικό κήπο του πάρκου Μαδρίτης. Εκεί, στο καλοκαιρινό pop up του «Vasilainas Parkside», το Σάββατο 18 Ιουλίου θα φιλοξενηθεί το επιδραστικό Οινοποιείο Δουλουφάκη, για μια μοναδική βραδιά με ατμόσφαιρα παλιάς Αθήνας, στο καταπράσινο φόντο του πάρκου. Σ’ αυτόν τον θύλακα δροσιάς, το κρητικό οινοποιείο που αναδεικνύει τοπικές ποικιλίες όπως το Βιδιανό, το Λιάτικο και το Κοτσιφάλι, θα φιλέψει τα κρασιά του σε ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού wine pairing, με πιάτα όπως το ταρ ταρ με γαρίδες Κοιλάδας, ή το κριθαράκι με κανθαρέλες και τυρί Σαν Μιχάλη. Το μενού κοστίζει 40€, ενώ οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει στο 2107210501.

Περισσότερες πληροφορίες

Βασίλαινας

Βρασίδα 13, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/12/2025

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.

"Ydoron": τι γεύση έχει το μοναδικό steak house ψαριού της Αθήνας;

Μια διαφορετική πρόταση κάνει ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Αποστολάκης, στεγάζοντας την κουλτούρα της ωρίμανσης των ψαριών σε ένα ατμοσφαιρικό οίκημα επί της Ερμού στο Μοναστηράκι.

Εορταστικά μενού, απογευματινό τσάι και βραδιές όπερας με την υπογραφή της Μεγάλης Βρεταννίας

Με μια παλέτα εμπειριών που συνδυάζουν υψηλή γαστρονομία, μουσική και διαχρονική πολυτέλεια, η Μεγάλη Βρεταννία μετατρέπει τις γιορτές σε μια εμπειρία που μένει αξέχαστη.

Λαμπερές γιορτές στο εστιατόριο "Colonial"

Ο πιο λαμπερός μήνας της χρονιάς μάς οδηγεί προς τα νότια, για να γιορτάσουμε μοναδικά τις φωτεινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον στολισμένο χώρο του εστιατορίου στο Golf Γλυφάδας.