Επιστρέφουν στον «Βασίλαινα» οι βραδιές οινογνωσίας

Αφιερωμένη στο επιδραστικό Οινοποιείο Δουλουφάκη θα είναι η πρώτη οινογευστική συνάντηση στο καλοκαιρινό pop up του «Vasilainas Parkside» στο καταπράσινο πάρκο Μαδρίτης.

Επιστρέφουν στον «Βασίλαινα» οι βραδιές οινογνωσίας

Το νήμα της οινογευσίας πιάνει ξανά ο «Βασίλαινας» κι ανανεώνει ένα από τα πιο αγαπημένα μας ραντεβού με το εμβληματικό εστιατορίο , φέρνοντάς το στον ολοκαίνουριο, σαγηνευτικό κήπο του πάρκου Μαδρίτης. Εκεί, στο καλοκαιρινό pop up του «Vasilainas Parkside», το Σάββατο 18 Ιουλίου θα φιλοξενηθεί το επιδραστικό Οινοποιείο Δουλουφάκη, για μια μοναδική βραδιά με ατμόσφαιρα παλιάς Αθήνας, στο καταπράσινο φόντο του πάρκου. Σ’ αυτόν τον θύλακα δροσιάς, το κρητικό οινοποιείο που αναδεικνύει τοπικές ποικιλίες όπως το Βιδιανό, το Λιάτικο και το Κοτσιφάλι, θα φιλέψει τα κρασιά του σε ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού wine pairing, με πιάτα όπως το ταρ ταρ με γαρίδες Κοιλάδας, ή το κριθαράκι με κανθαρέλες και τυρί Σαν Μιχάλη. Το μενού κοστίζει 40€, ενώ οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει στο 2107210501.

Περισσότερες πληροφορίες

Βασίλαινας

Βρασίδα 13, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Groovy Mango, το ταϊλανδέζικο του Νέου Κόσμου έχει την προσοχή μας

Φρέσκο και εξωτικά ενδιαφέρον, φέρνει εδώ και λίγους μήνες thai αέρα στη δραστήρια το τελευταίο διάστημα γειτονιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
09/09/2025

Το 'Cash' στην εποχή του Θάνου Στασινού

Aνανεωμένη αυλή και νέο γευστικό αφήγημα για το δημοφιλές bar restaurant των ΒΠ.

Το πρώτο Athens Asian Food Festival έρχεται στην Κυψέλη

Γεύσεις και εμπειρίες από Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα, Ταϊλάνδη και άλλα μέρη, μαζί με DJ sets καταφθάνουν τον Οκτώβριο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Στο high end bistro που δε 'συμπαθεί' τους ντόπιους, τρως μενού με €49

Το αιωρούμενο -όπως αυτοαποκαλείται- μπιστρό "Monsieur Claude" σε (προ)καλεί να πετάξεις πάνω από υψηλές επιδόσεις γαστριμαργικής ευφυΐας, με πιλότο έναν τολμηρό μισελενάτο σεφ.

Piraeus Taste Festival: Ο Πειραιάς γιορτάζει τη γαστρονομία

Το 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά καταφθάνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Διόλου τυχαία, αυτή η αυλή του Θησείου έχει εξελιχθεί σε ένα αθηναϊκό χιτ

Μάλλον γνωρίζεις ήδη για ποιο μεζεδοπωλείο-σουξέ μιλάμε.

Για ψαγμένη κουζίνα στο σχεδόν κρυφό bistro του αθηναϊκού κέντρου

Στην καρδιά της πόλης και σε ένα speakeasy σημείο της, ο Νίκος Ζερβός δημιουργεί γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσεις.