Νέο «Σαρδελάκι» κολυμπά στο Νέο Ψυχικό

Το ονομαστό ψαροστέκι της Γλυφάδας απέκτησε μόλις ένα αδερφάκι στα βόρεια προάστια.

Νέο «Σαρδελάκι» κολυμπά στο Νέο Ψυχικό

Μόλις λίγες ημέρες έχει που άνοιξε στο Νέο Ψυχικό ακόμα ένα «Σαρδελάκι». Έδρα του ο χώρος του παλιού «Barabicu» επί της 25ης Μαρτίου, που αναπνέει πλέον σε έναν ανάλαφρο θαλασσινό καμβά, με ήρεμα χρώματα και όμορφα φωτιστικά, ταιριαστός με το γευστικό concept της προσιτής και ποιοτικής ψαροφαγίας που γνωρίζουμε και από το «Σαρδελάκι» της Γλυφάδας. Στο μενού φιγουράρουν ενδιαφέροντα ωμά, σαν το σεβίτσε σολομού, φρέσκα όστρακα, ζυμαρικά με θαλασσινά όπως το κριθαρότο γαρίδας, και ασφαλώς οι signature σαρδέλες του μαγαζιού στη σχάρα, ανάμεσα σε άλλα πολλά και ενδιαφέροντα ιωδιούχα εδέσματα και πιάτα ημέρας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.