Ραντεβού ξανά για brunch στην Κυψέλη

Επιστρέφει η αγαπημένη συνήθεια στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, κρατώντας ασφαλώς τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ραντεβού ξανά για brunch στην Κυψέλη

Επιστρέφει η αγαπημένη συνήθεια στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, κρατώντας ασφαλώς τις απαραίτητες αποστάσεις. Υπό τον τίτλο πλέον Pop Up Munchies τα πολύ δημοφιλή brunch ξεκινούν ξανά από αυτήν την Κυριακή 13/6 με πρωτότυπα μενού και cocktails, αλλά και σεβασμό στη νέα πραγματικότητα, με περιορισμένο αριθμό τραπεζιών και σύστημα ελεγχόμενης ροής επισκεπτών. Από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ, το νόστιμο «παρών» θα δώσουν γνώριμοι καλεσμένοι που θα παρουσιάσουν τις γεύσεις τους σε pop up εκδοχή, σαν το Yazhou με εξωτικά πιάτα σε wok, το El Burro Tacos y Tequila με νόστιμα tacos, ο Guerilla Chef και ο Cookie Dude, το Signora Athens με παγωτά, καφέδες και λεμονάδες, το Food Truck με τις ανατολίτικες γεύσεις και το Falafelladiko με vegetarian wraps. Όπως πάντα τις μουσικές θα επιλέγει ο Pepper 96.6, ο διαγωνισμός Open Mic θα δώσει την ευκαιρία σε επίδοξους performers να δείξουν το ταλέντο τους, ενώ όλα τα πιάτα θα προσφέρονται για eat in, take away αλλά και delivery στο σπίτι.

Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη, 2103210146

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.