
Ο ταλαντούχος σεφ μας δείχνει πως ένα ταπεινό λαχανόρυζο, μπορεί να ανεβάσει την umami νοστιμάδα του με μερικές γιαπωνέζικες πινελιές. Comfort απόλαυση για φίλημα!
Ο ταλαντούχος σεφ μας δείχνει πως ένα ταπεινό λαχανόρυζο, μπορεί να ανεβάσει την umami νοστιμάδα του με μερικές γιαπωνέζικες πινελιές. Comfort απόλαυση για φίλημα!
Ο ταλαντούχος σεφ μας δείχνει πως ένα ταπεινό λαχανόρυζο, μπορεί να ανεβάσει την umami νοστιμάδα του με μερικές γιαπωνέζικες πινελιές. Comfort απόλαυση για φίλημα!
Το "αθηνόραμα", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς μάς υποδέχονται στο πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, αλλά και σπουδαία γαστρονομικά δώρα για εκλεκτούς τυχερούς!
ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗςΗ πυρκαγιά μικρής έκτασης και η αποκατάσταση του γνωστού εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας.
Μια οινογαστρονομική νύχτα με άρωμα συμπρωτεύουσας σε ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία της αθηναϊκής παραλίας.
Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.
Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.
Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.
Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;