«Nice n easy» στο σπίτι

Τη δυνατότητα να απολαύσουμε τις bio healthy γεύσεις τους στο σπίτι μας προσφέρουν τα μέλη της οικογένειας των «nice n easy».

«Nice n easy» στο σπίτι

Τη δυνατότητα να απολαύσουμε τις bio healthy γεύσεις τους στο σπίτι μας προσφέρουν τα μέλη της οικογένειας των «nice n easy». Επιδεικνύοντας γρήγορα αντανακλαστικά στη νέα κατάσταση, τόσο τα «nice n easy» του Κολωνακίου και της Κηφισιάς όσο και τα ιταλιάνικα «Frankie» του Κολωνακίου και της Νέας Ερυθραίας δημιούργησαν υπηρεσία delivery μέσα από ένα ειδικό menu που προς το παρόν βρίσκεται δημοσιευμένο στα αντίστοιχα website και τις facebook σελίδες των εστιατορίων, μαζί με το αυστηρό πρωτόκολλο απολύμανσης και υγιεινής που ισχύει για όλα τα μέλη του ομίλου. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα, τα μενού θα διανθιστούν και με κάποιες προτάσεις σε μεγαλύτερες μερίδες που θα εξυπηρετούν καλύτερα τις οικογένειες.

Περισσότερες πληροφορίες

Nice ’N’ Easy

Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Frankie

Σκουφά 42, Κολωνάκι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.