Η «Σπονδή» θυμάται εμβληματικά ανοιξιάτικα πιάτα

Το ειδικό μενού Spondi Hommage απαρτίζεται από χαρακτηριστικές ανοιξιάτικες δημιουργίες των δύο τελευταίων δεκαετιών.

Η «Σπονδή» θυμάται εμβληματικά ανοιξιάτικα πιάτα

Συνέχεια στα ειδικά μενού Spondi Hommage που ξεκίνησαν το περασμένο φθινόπωρο δίνει το πολυβραβευμένο εστιατόριο του Παγκρατίου. Αυτήν τη φορά, ο Άγγελος Λάντος και o Arnaud Bignon σταχυολογούν χαρακτηριστικά ανοιξιάτικα πιάτα από τις δύο τελευταίες δεκαετίες της «Σπονδής», και με αυτά δημιουργούν το ειδικό μενού Spondi Hommage - Άνοιξη, που ξετυλίγεται σε πέντε στάδια. Πρόκειται για το φουά γκρα με ραβιόλι, τοπιναμπούρ και καπνιστό τσάι (2008), το λαβράκι με αβοτάραχο, ρόκα και καρύδι (2006), το μοσχάρι γάλακτος με γκοργκοντζόλα, σέσκουλο και μαντζουράνα (2007), τη μέντα με τσάι matcha και γκρέιπφρουτ (2017) και τον καφέ Arabica με λεμονοθύμαρο και πραλίνα φουντουκιού (2006). Το μενού κοστίζει € 85 / άτομο και θα σερβίρεται για όλο το Μάρτιο, από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη. Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’αυτό και πρέπει να ενημερώσετε ότι θέλετε να σας το σερβίρουν όταν κάνετε κράτηση.

Περισσότερες πληροφορίες

Σπονδή

Πύρρωνος 5, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.