Η «Σπονδή» θυμάται εμβληματικά ανοιξιάτικα πιάτα

Το ειδικό μενού Spondi Hommage απαρτίζεται από χαρακτηριστικές ανοιξιάτικες δημιουργίες των δύο τελευταίων δεκαετιών.

Η «Σπονδή» θυμάται εμβληματικά ανοιξιάτικα πιάτα

Συνέχεια στα ειδικά μενού Spondi Hommage που ξεκίνησαν το περασμένο φθινόπωρο δίνει το πολυβραβευμένο εστιατόριο του Παγκρατίου. Αυτήν τη φορά, ο Άγγελος Λάντος και o Arnaud Bignon σταχυολογούν χαρακτηριστικά ανοιξιάτικα πιάτα από τις δύο τελευταίες δεκαετίες της «Σπονδής», και με αυτά δημιουργούν το ειδικό μενού Spondi Hommage - Άνοιξη, που ξετυλίγεται σε πέντε στάδια. Πρόκειται για το φουά γκρα με ραβιόλι, τοπιναμπούρ και καπνιστό τσάι (2008), το λαβράκι με αβοτάραχο, ρόκα και καρύδι (2006), το μοσχάρι γάλακτος με γκοργκοντζόλα, σέσκουλο και μαντζουράνα (2007), τη μέντα με τσάι matcha και γκρέιπφρουτ (2017) και τον καφέ Arabica με λεμονοθύμαρο και πραλίνα φουντουκιού (2006). Το μενού κοστίζει € 85 / άτομο και θα σερβίρεται για όλο το Μάρτιο, από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη. Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’αυτό και πρέπει να ενημερώσετε ότι θέλετε να σας το σερβίρουν όταν κάνετε κράτηση.

Περισσότερες πληροφορίες

Σπονδή

Πύρρωνος 5, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/09/2025

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".

Groovy Mango, το ταϊλανδέζικο του Νέου Κόσμου έχει την προσοχή μας

Φρέσκο και εξωτικά ενδιαφέρον, φέρνει εδώ και λίγους μήνες thai αέρα στη δραστήρια το τελευταίο διάστημα γειτονιά.

Το 'Cash' στην εποχή του Θάνου Στασινού

Aνανεωμένη αυλή και νέο γευστικό αφήγημα για το δημοφιλές bar restaurant των ΒΠ.

Το πρώτο Athens Asian Food Festival έρχεται στην Κυψέλη

Γεύσεις και εμπειρίες από Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα, Ταϊλάνδη και άλλα μέρη, μαζί με DJ sets καταφθάνουν τον Οκτώβριο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Στο high end bistro που δε 'συμπαθεί' τους ντόπιους, τρως μενού με €49

Το αιωρούμενο -όπως αυτοαποκαλείται- μπιστρό "Monsieur Claude" σε (προ)καλεί να πετάξεις πάνω από υψηλές επιδόσεις γαστριμαργικής ευφυΐας, με πιλότο έναν τολμηρό μισελενάτο σεφ.

Piraeus Taste Festival: Ο Πειραιάς γιορτάζει τη γαστρονομία

Το 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά καταφθάνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.