Το «Four Seasons» στρώνει σαρακοστιανό τραπέζι

Η Καθαρά Δευτέρα έχει τη γεύση της παράδοσης και μοντέρνες πινελιές στο εστιατόριο «Mercato» του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη χερσόνησο του Αστέρα.

Το «Four Seasons» στρώνει σαρακοστιανό τραπέζι

Το πολύ όμορφο εστιατόριο «Mercato» του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Four Seasons» μπαίνει σε ρυθμούς Καθαράς Δευτέρας κι ετοιμάζει έναν πολύ ξεχωριστό μεσημεριανό μπουφέ με γεύσεις της παράδοσης και μοντέρνες πινελιές. Η αρχή γίνεται ασφαλώς με φρεσκοψημένη λαγάνα και σπιτική ταραμοσαλάτα, περνώντας παράλληλα από το Oyster Raw Bar για μια καλή ποικιλία από ελληνικά όστρακα και κρύα θαλασσινά φουλ του ιωδίου. Στα ζεστά πιάτα θα υπάρχουν επιλογές σαν τις Jumbo γαρίδες σαγανάκι με linguini και αυγοτάραχο, το χταπόδι στιφάδο, το κριθαρότο με φρέσκα θαλασσινά, ενώ πολλά και διαφορετικά επιδόρπια θα ολοκληρώνουν τη σαρακοστιανή πανδαισία. Ο καιρός προβλέπεται αίθριος οπότε κατά πάσα πιθανότητα όλα αυτά θα τα χαρείτε στην πανέμορφη βεράντα του εστιατορίου που ατενίζει τον Σαρωνικό, ενώ τη φροντίδα των παιδιών θα αναλάβει το εξαιρετικό kids club του «Four Seasons».

12:30-16:30, τιμή ανά άτομο: € 75, παιδιά έως 12 ετών -50% και έως 5 ετών δωρεάν. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 2108901199

Περισσότερες πληροφορίες

Mercato

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.