Ο Θάνος Στασινός φέρνει «Huracan»

Καιρό είχαμε να απολαύσουμε ιαπωνοπερουβιανές γεύσεις από τα χέρια του Θάνου Στασινού, εντός ολίγου ωστόσο θα τον συναντήσουμε ξανά στη Γλυφάδα.

Ο Θάνος Στασινός φέρνει «Huracan»

Καιρό είχαμε να απολαύσουμε Nikkei γεύσεις από τα χέρια του Θάνου Στασινού, εντός ολίγου ωστόσο θα τον συναντήσουμε ξανά στη Γλυφάδα. Νέα του έδρα είναι το bar restaurant «Huracan» που παίρνει το όνομά του από τον θεό των τυφώνων στη θρησκεία των Μάγια και ετοιμάζεται να ανοίξει τον επόμενο μήνα στο χώρο του παλιού «MoMix». Συνεχίζοντας να υφαίνει το πολύ ενδιαφέρον ιαπωνοπερουβιανό νήμα που θυμόμαστε από την πρώτη εποχή του κολωνακιώτικου «Nikkei», ο ταλαντούχος σεφ ετοιμάζει μια ολοκαίνουργια κολεξιόν από ceviche, tiradito, gyozas, causas και άλλα πολλά πιάτα με το προσωπικό του αποτύπωμα, ενώ τα επιδόρπια στο νέο μαγαζί που προμηνύεται πολύ ενδιαφέρον θα δημιουργεί ο εξαιρετικός pastry chef Μπάμπης Ζιντίλης. Παράλληλα, ο Στασινός συνεχίζει να επιμελείται την κουζίνα στο πειραιώτικο «Che», ετοιμάζοντας όμως και το μενού για έναν νέο χώρο στο Κολωνάκι. Θα επανέλθουμε σύντομα με λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.