Ένας «Καρπός» φυτρώνει στο Μαρούσι

Τον χώρο του παλιού «Άνετον» στο Μαρούσι επέλεξαν ο σεφ Νίκος Σιγέρης και ο Νίκος Μάρκου για το επιχειρηματικό τους ντεμπούτο, το οποίο... καρποφορεί οσονούπω.

Ένας «Καρπός» φυτρώνει στο Μαρούσι

Τον χώρο του παλιού «Άνετον» στο Μαρούσι επέλεξαν ο σεφ Νίκος Σιγέρης και ο Νίκος Μάρκου για να κάνουν το επιχειρηματικό τους ντεμπούτο όπως το είχαν ονειρευτεί: ένα ζεστό εστιατόριο με ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε φιλικό σπίτι. Δυο μεγάλα τραπέζια-αντίκες, ένας μπουφές στο πλάι, αλλά και φλοράλ ταπετσαρία στους τοίχους είναι κάποια από τα στοιχεία που υλοποιούν την αρχική ιδέα, ενώ στην ανοικτή κουζίνα ο σεφ αξιοποιεί με φαντασία προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Τραχανοκεφτέδες με σύγκλινο, πιπεριά Φλωρίνης και βολάκι Άνδρου, λαχανοντολμάδες θαλασσινών με καπνιστό χέλι και χοιρομέρι, αλλά και γουρουνοπούλα με μπομπότα σχάρας, κάστανο και σιταρόχορτο είναι κάποια από τα πιάτα στο μενού του εστιατορίου, που ετοιμάζεται να καρποφορήσει την επόμενη εβδομάδα.

Στρατηγού Λέκκα 19, Μαρούσι, Τηλ.: 210 8068032

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
11/09/2025

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".

Groovy Mango, το ταϊλανδέζικο του Νέου Κόσμου έχει την προσοχή μας

Φρέσκο και εξωτικά ενδιαφέρον, φέρνει εδώ και λίγους μήνες thai αέρα στη δραστήρια το τελευταίο διάστημα γειτονιά.