Τα οινικά ραντεβού του «Monk»

Ειδικές βραδιές για όσους αγαπούν το κρασί αλλά και ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο έχει στα σκαριά το ατμοσφαιρικό wine resto του κέντρου.

Τα οινικά ραντεβού του «Monk»

Ειδικές βραδιές για όσους αγαπούν το κρασί αλλά και ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο έχει στα σκαριά το ατμοσφαιρικό wine resto του κέντρου. Την αυλαία σηκώνει στις 13/2 ένα wine event με επίτιμο προσκεκλημένο το οινοποιείο “Αμπελώνες Βατίστα” από τη Λακωνία. Η Μαρία Βατίστα θα παρουσιάσει τρεις εκλεκτές ετικέτες του κτήματος (το λευκό «Ορίζων», το «Βατίστα ροζέ» και το ερυθρό «50-50»), προσφέροντας μάλιστα ειδικά για τη βραδιά το δεύτερο ποτήρι ή τη δεύτερη φιάλη δωρεάν σε όσους επιλέξουν να τις δοκιμάσουν.
Την Πέμπτη 27/2 σειρά έχει ένα σπέσιαλ wine dinner με τα κρασιά του οινοποιείου “Αμπελώνες Ζαχαριάς” από τη Νεμέα. Ο sommelier του «Monk» Βασίλης Παπαδόπουλος και ο chef Παναγιώτης Βασιλάτος θα παντρέψουν ειδικά για τη βραδιά γεύσεις και οίνο σε ένα ειδικό μενού 6 σταδίων (€ 33 / άτομο), προτείνοντας για παράδειγμα το “Αγιωργήτικο Ροζέ Βιολογικό” σε συνδυασμό με ένα ραβιόλι με καβούρι ή το ερυθρό “Συναστρία” παρέα με μια τάρτα τυριού με σάλτσα από φρούτα του δάσους.

Σημειώστε τέλος, το σεμινάριο “Εισαγωγή στο Μαγικό Κόσμο του Κρασιού” που έρχεται από τις 23/2, χωρισμένο σε τέσσερις διαφορετικούς κύκλους με εισηγητή τον Βασίλη Παπαδόπουλο, το οποίο απευθύνεται τόσο στους ερασιτέχνες όσο και στους επαγγελματίες που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις οινικές γνώσεις τους (κόστος σεμιναρίου € 180 / άτομο).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
11/09/2025

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".

Groovy Mango, το ταϊλανδέζικο του Νέου Κόσμου έχει την προσοχή μας

Φρέσκο και εξωτικά ενδιαφέρον, φέρνει εδώ και λίγους μήνες thai αέρα στη δραστήρια το τελευταίο διάστημα γειτονιά.