Ειδική μεζεδο-βραδιά στο «Mezze Glyfada»

Το όμορφο μεζεδοπωλείο του ομίλου Καστελόριζο υποδέχεται το βολιώτικο «Μεζέν» για μια σπέσιαλ βραδιά στη Γλυφάδα (13/2).

Ειδική μεζεδο-βραδιά στο «Mezze Glyfada»

Το όμορφο μεζεδοπωλείο του ομίλου Καστελόριζο στη Γλυφάδα υποδέχεται στις 13/2 το βολιώτικο «Μεζέν» για μια σπέσιαλ βραδιά με τον εύγλωττο τίτλο «Πέμπτη και 13, μεζές της προκοπής». Ο executive chef του «Mezze Glyfada» Βασίλης Καφαλούκος θα συμπράξει με τον Γρηγόρη Χέλμη του «Μεζέν» για τη δημιουργία 17 διαφορετικών και μοντέρνων μεζέδων, που θα προσφερθούν σε αρμονία με 5 εκλεκτά αποστάγματα Τσιλιλή, φέρνοντας έτσι την αύρα των διάσημων βολιώτικων τσιπουράδικων στην πρωτεύουσα. Αυτή είναι μάλιστα η πρώτη από τις ειδικές βραδιές που έχουν στα σκαριά τα δύο μαγαζιά, και θα μας ταξιδέψουν γευστικά σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Ώρα έναρξης: 8 μ.μ., Κόστος κατ’άτομο: € 29

Περισσότερες πληροφορίες

Mezze Glyfada

Φοίβης 11 & Αγγ. Μεταξά 34, Γλυφάδα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.