Φουλ του μανιταριού στο «Chefi»

Ένα ειδικό μενού για τους λάτρεις των μανιταριών σερβίρει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Χαλανδρίου.

Φουλ του μανιταριού στο «Chefi»

Τις αγαπά τις θεματικές βραδιές το «Chefi», εξού και στις 23/1 μας προσκαλεί να απολαύσουμε ένα ειδικό μενού αφιερωμένο στα μανιτάρια. Ανάμεσα στα συνολικά επτά στάδια (€ 40 / άτομο), μας περιμένουν για παράδειγμα ένας ιδιαίτερος ντολμάς μανιταριών, γεμισμένος με fregola, σύκο και bearnaise τρούφας, αλλά κι ένα αρωματικό ριζότο με porcini, δεντρολίβανο και πεκορίνο. Το μενού θα κορυφωθεί με φιλέ μινιόν συνοδεία duxelles μανιταριών, πουρέ λαχανικών και σος γλυκού κρασιού, λίγο προτού σερβιριστεί μια πολύ ιντριγκαδόρικη κρεμ μπριλέ λευκής σοκολάτας με άρωμα τρούφας και μαρμελάδα μανιταριού.

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς

Welcome: τραγανό φύλλο, μανιτάρι,γαρίδα, αϊολί τρούφας

Βελουτέ μανιταριών, σπιτική μπρουσκέτα, ταπενάντ portobello

Ντολμάς μανιταριών, fregola, σύκο, Bearnaise τρούφας

Ριζότο porcini, δεντρολίβανο, pecorino

Fillet mignon, duxelles μανιταριών, κατσικίσιο τυρί, πουρέ λαχανικών, σως γλυκού κρασιού

Crème brûlée λευκής σοκολάτας, άρωμα τρούφας, μαρμελάδα μανιταριού

Σπιτικές τρούφες σοκολάτα

Κρατήσεις: 210 6815774 – chefi@chefi.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.