Γιορτινά μεσημέρια στο «Επτά 7»

Για lunch break με ιταλικές γεύσεις ανοίγει αυτές τις ημέρες το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Θησείου.

Γιορτινά μεσημέρια στο «Επτά 7»

Αυτές τις ημέρες που όλο και πυκνώνουν οι βόλτες μας στην καρδιά του downtown, το «Επτά 7» βάζει μια νόστιμη ιταλική πινελιά ανοίγοντας τα σαββατοκύριακα 21& 22 και 28 & 29/12 και το μεσημέρι. Στη σάλα του ατμοσφαιρικού εστιατορίου του Θησείου που έκανε πρόσφατα γευστικό restart αποτίνοντας φόρο τιμής στην ιταλική κουζίνα του αείμνηστου σεφ Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι μας περιμένουν, ανάμεσα σε άλλα, χαρακτηριστικές γεύσεις όπως τα σπαγγέτι Pomodori, Carbonara ή Cacio & Pepe, ένα ριζότο με παρμεζάνα και λεμόνι, μια Pizza Fritta ή μια Saltimbocca alla Romana αλλά και το signature επιδόρπιο Ab Fab που έχει αφήσει εποχή στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.