Νέο Fridays στο Golden Hall

Signature ατμόσφαιρα Παρασκευής έχει εδώ και λίγες ημέρες στον πρώτο όροφο του πολυτελούς εμπορικού κέντρου.

Νέο Fridays στο Golden Hall

Το νεότερο μέλος της οικογένειας των TGI Fridays φέρνει εδώ και λίγες ημέρες τη signature ατμόσφαιρα Παρασκευής στον πρώτο όροφο του Golden Hall. Όπως και τα υπόλοιπα αδερφάκια του, έτσι και αυτό έχει την ίδια αγάπη για τις tex-mex προτάσεις, τα burgers, τα spare ribs, τα steaks, τις πλούσιες σαλάτες αλλά και τα healthy και vegetarian πιάτα που συνδυάζονται με δροσερά κοκτέιλ και χαλαρή διάθεση. Πριν και μετά τις γιορτινές βόλτες για shopping στο πολυτελές εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου, σας περιμένουν ακόμα σπέσιαλ festive γεύσεις, όπως η ζεστή Christmas Pumpkin Soup, το Merry Turkey Roll και το New York Strip που ντύνεται με Peppercorn sauce, αλλά και η επετειακή μπίρα Fridays Red, DJ sets, live bands και άλλες εκπλήξεις.

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας 37A (Golden Hall), Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.