To «Life Gallery» κάνει πάρτι!

Τα 15 του χρόνια συμπληρώνει φέτος το πολύ όμορφο ξενοδοχείο από την οικογένεια της bluegr Hotels & Resorts και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι.

To «Life Gallery» κάνει πάρτι!

Τα 15 του χρόνια συμπληρώνει φέτος το πολύ όμορφο ξενοδοχείο από την οικογένεια της bluegr Hotels & Resorts στην Εκάλη και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι αυτό το Σάββατο 7/12. Η επετειακή βραδιά θα ξεκινήσει από τις 9,30 και μετά για να κορυφωθεί όταν τα decks αναλάβει ο celebrity DJ Αλέξανδρος Χριστόπουλος με τις πάντα ξεχωριστές μουσικές επιλογές. Το πάρτι θα σηματοδοτήσει ασφαλώς την έναρξη της γιορτινής περιόδου στο «Life Gallery» που επιφυλάσσει όπως πάντα ενδιαφέρουσες εκπλήξεις και δράσεις, από το ετήσιο χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Γυναικών Εκάλης που φιλοξενηθεί στους χώρους του ξενοδοχείου στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, μέχρι το λαμπερό ρεβεγιόν των Χριστουγέννων που θα έχει το άγγιγμα του ταλαντούχου executive chef του ομίλου Γιάννη Μπαξεβάνη, το πρωτοχρονιάτικο πάρτι και το καθιερωμένο σπέσιαλ πρωινό για την πρώτη ημέρα της νέας χρονιάς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.