Νέος σεφ στο τιμόνι του «The Zillers»

Ο Παύλος Κυριάκης αναλαμβάνει την κουζίνα στο ατμοσφαιρικό rooftop εστιατόριο της Μητροπόλεως.

Νέος σεφ στο τιμόνι του «The Zillers»

Ο χρυσοσκουφάτος σεφ Παύλος Κυριάκης που μας έχει εντυπωσιάσει επί σειρά ετών στη Σαντορίνη θα βρίσκεται αυτοπροσώπως από το Σάββατο 7/12 στην κουζίνα του ατμοσφαιρικού rooftop εστιατορίου «The Zillers» της Μητροπόλεως, έτοιμος για νέες γαστρονομικές περιπλανήσεις αυτήν τη φορά επί αθηναϊκού εδάφους. Κάποιες από τις σπεσιαλιτέ του σαν τη μοσχαρίσια στηθοπλευρά που μαγειρεύεται για 48 ώρες και σερβίρεται με σάλτσα από πετιμέζι και τρεις υφές καρότου ή το λαβράκι σε κρούστα αμυγδάλου με σπανάκι, γαρύφαλλο και παρμεζάνα φανερώνουν τη fine dining χροιά που θα έχει το βραδινό μενού, ενώ το άγγιγμα του σεφ θα έχει τόσο η πιο βατή μεσημεριανή κάρτα του εστιατορίου όσο και το ειδικό barfood menu. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.