Νέο brunch με γαστρονομικό χρώμα στη Γλυφάδα

Το Lazy Sunday Brunch που μόλις ξεκίνησε στο πολυτελές ξενοδοχείο «Glyfada Riviera» έχει το άγγιγμα του Ολιβιέ Καμπανά.

Νέο brunch με γαστρονομικό χρώμα στη Γλυφάδα

Δεν θα μπορούσε να μην έχει το άγγιγμα του Ολιβιέ Καμπανά το ολοκαίνουργιο Lazy Sunday Brunch που μόλις ξεκίνησε στο πολυτελές ξενοδοχείο «Glyfada Riviera». Ο πολυβραβευμένος executive chef του ξενοδοχείου που ξεδιπλώνει πλήρως τη γαστρονομική του πρόταση στο fine dining εστιατόριο «Maraveal», φροντίζει παράλληλα και το πλούσιο εδεσματολόγιο του brunch που σερβίρεται κάθε Κυριακή από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Τι θα συναντήσετε; Έναν κατάφορτο μπουφέ με όλων των ειδών τις γλυκές και τις αλμυρές προτάσεις, διαφορετικές παρασκευές με αυγά, πολλές σαλάτες και ορεκτικά αλλά και μια σειρά από κύρια πιάτα που κάνουν τη διαφορά σαν το ψητό μοσχάρι με πατάτες πον νεφ, το κοτόπουλο αλά μπασκέζ και ο σολομός ποσέ σε σος rising sun, ενώ δεν λείπουν τα πολύ ενδιαφέροντα επιδόρπια όπως η μους σοκολάτας Kalingo και η ταπιόκα με στραγγιστό γιαούρτι και κόκκινα φρούτα.

Η τιμή κατ’άτομο είναι € 34 και συμπεριλαμβάνει ένα ποτήρι αφρώδους οίνου, € 12 για παιδιά 7-12 ετών και δωρεάν για παιδιά έως 6 ετών. Κρατήσεις στο 2108944106.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/09/2025

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".