Νέο brunch με γαστρονομικό χρώμα στη Γλυφάδα

Το Lazy Sunday Brunch που μόλις ξεκίνησε στο πολυτελές ξενοδοχείο «Glyfada Riviera» έχει το άγγιγμα του Ολιβιέ Καμπανά.

Νέο brunch με γαστρονομικό χρώμα στη Γλυφάδα

Δεν θα μπορούσε να μην έχει το άγγιγμα του Ολιβιέ Καμπανά το ολοκαίνουργιο Lazy Sunday Brunch που μόλις ξεκίνησε στο πολυτελές ξενοδοχείο «Glyfada Riviera». Ο πολυβραβευμένος executive chef του ξενοδοχείου που ξεδιπλώνει πλήρως τη γαστρονομική του πρόταση στο fine dining εστιατόριο «Maraveal», φροντίζει παράλληλα και το πλούσιο εδεσματολόγιο του brunch που σερβίρεται κάθε Κυριακή από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Τι θα συναντήσετε; Έναν κατάφορτο μπουφέ με όλων των ειδών τις γλυκές και τις αλμυρές προτάσεις, διαφορετικές παρασκευές με αυγά, πολλές σαλάτες και ορεκτικά αλλά και μια σειρά από κύρια πιάτα που κάνουν τη διαφορά σαν το ψητό μοσχάρι με πατάτες πον νεφ, το κοτόπουλο αλά μπασκέζ και ο σολομός ποσέ σε σος rising sun, ενώ δεν λείπουν τα πολύ ενδιαφέροντα επιδόρπια όπως η μους σοκολάτας Kalingo και η ταπιόκα με στραγγιστό γιαούρτι και κόκκινα φρούτα.

Η τιμή κατ’άτομο είναι € 34 και συμπεριλαμβάνει ένα ποτήρι αφρώδους οίνου, € 12 για παιδιά 7-12 ετών και δωρεάν για παιδιά έως 6 ετών. Κρατήσεις στο 2108944106.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.