Τσατσάκης καλεί Νικολούζο στο «Άδολο»

Τον Χάρη Νικολούζο υποδέχεται ο executive chef του εστιατορίου της Νέας Κηφισιάς Βασίλης Τσατσάκης για μια βραδιά με μοντέρνο κερκυραϊκό χρώμα.

Τσατσάκης καλεί Νικολούζο στο «Άδολο»

Ακόμα μια ξεχωριστή βραδιά έρχεται στο «Άδολο» της Νέας Κηφισιάς. O executive chef του εστιατορίου Βασίλης Τσατσάκης υποδέχεται στις 27/11 τον Κερκυραίο σεφ Χάρη Νικολούζο με ένα special degustation μενού πέντε σταδίων που θα φωτίσει με μοντέρνα διάθεση τις γεύσεις της ιδιαίτερης πατρίδας του. Η αρχή θα γίνει για παράδειγμα με κερκυραϊκή μπακαλιαρόπιτα σε στιλ ντάμπλινγκ με πατάτα, κρόκο αυγού και αυγοτάραχο, στα ορεκτικά συναντάμε σουπιά τσιγαρέλι με δεκατέσσερα κερκυραϊκά μυρωδικά και χόρτα, ενώ για το κυρίως πιάτο υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε μπουρδέτο με καπνιστό χέλι και έναν κόκορα παστιτσάδα συνοδεία νιόκι με νούμπουλο και τσιπς κερκυραϊκής γραβιέρας. Το κόστος είναι € 48 κατ’άτομο και περιλαμβάνει το pairing με κρασιά της εταιρείας Αμπελόεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/09/2025

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".