Τσατσάκης καλεί Νικολούζο στο «Άδολο»

Τον Χάρη Νικολούζο υποδέχεται ο executive chef του εστιατορίου της Νέας Κηφισιάς Βασίλης Τσατσάκης για μια βραδιά με μοντέρνο κερκυραϊκό χρώμα.

Τσατσάκης καλεί Νικολούζο στο «Άδολο»

Ακόμα μια ξεχωριστή βραδιά έρχεται στο «Άδολο» της Νέας Κηφισιάς. O executive chef του εστιατορίου Βασίλης Τσατσάκης υποδέχεται στις 27/11 τον Κερκυραίο σεφ Χάρη Νικολούζο με ένα special degustation μενού πέντε σταδίων που θα φωτίσει με μοντέρνα διάθεση τις γεύσεις της ιδιαίτερης πατρίδας του. Η αρχή θα γίνει για παράδειγμα με κερκυραϊκή μπακαλιαρόπιτα σε στιλ ντάμπλινγκ με πατάτα, κρόκο αυγού και αυγοτάραχο, στα ορεκτικά συναντάμε σουπιά τσιγαρέλι με δεκατέσσερα κερκυραϊκά μυρωδικά και χόρτα, ενώ για το κυρίως πιάτο υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε μπουρδέτο με καπνιστό χέλι και έναν κόκορα παστιτσάδα συνοδεία νιόκι με νούμπουλο και τσιπς κερκυραϊκής γραβιέρας. Το κόστος είναι € 48 κατ’άτομο και περιλαμβάνει το pairing με κρασιά της εταιρείας Αμπελόεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.