Μια βραδιά στο νέο «Privilege»

Οι μοντέρνες γεύσεις και τα signature κοκτέιλ συναντούν τη μοναδική θέα σε σκηνικό noir πολυτέλειας.

Μια βραδιά στο νέο «Privilege»

Οι μοντέρνες γεύσεις και τα signature κοκτέιλ συναντούν τη μοναδική θέα σε σκηνικό noir πολυτέλειας.

Ο χώρος

Μια βραδιά στο νέο «Privilege» - εικόνα 1

«Θέλαμε να είμαστε χαμηλόφωνοι για να αφήσουμε τον πρώτο λόγο στην θέα» μου λέει ο Βασίλης Τσιλιχρήστος καθώς με υποδέχεται στο ολοκαίνουργιο «Privilege» της Ιεράς Οδού. Και πράγματι η θέα στον φωτισμένο ιερό βράχο που εισβάλλει στο χώρο από τις μεγάλες τζαμαρίες σχεδόν σου επιβάλλει να στρέψεις πρώτα εκεί τη ματιά σου και ύστερα στο υπόλοιπο μαγαζί όπου επικρατεί μια ατμόσφαιρα noir πολυτέλειας.

Highlight…

…στη σάλα που δένει τον μαύρο γρανίτη με το σίδερο και την μαλακή σκουρόχρωμη μοκέτα στο πάτωμα, η εντυπωσιακή προτομή της θεάς Αθηνάς. «Κάθεται» πάνω από το κεντρικό μπαρ, το οποίο σερβίρει signature cocktails με τη σφραγίδα του διεθνώς βραβευμένου «Lost + Found» της Λευκωσίας.

Η κουζίνα

Μια βραδιά στο νέο «Privilege» - εικόνα 2

Οι γεύσεις έχουν την υπογραφή του σεφ-πατρόν του κολωνακιώτικου «Simul» Νίκου Θωμά, ο οποίος προκρίνει εδώ πιάτα to share μοντέρνας αντίληψης, τα οποία ταιριάζουν πολύ στη νέα εποχή του «Privi» ως restaurant & bar. Chef de cuisine o έμπειρος κι επί χρόνια συνεργάτης του Τσιλιχρήστου Κώστας Τερζούδης.

Το μενού

Εκτενές αλλά χωρίς να γίνεται φλύαρο, το μενού ανοίγει με πολλά και διαφορετικά ωμά, συνεχίζει με σαλάτες και χειροποίητα ζυμαρικά και απλώνεται από εκεί και πέρα σε προτάσεις με βάση το κρέας ή το ψάρι και τα θαλασσινά.

Ξεχωρίσαμε…

Μια βραδιά στο νέο «Privilege» - εικόνα 3

…το πολύ καλό σεβίτσε από λαβράκι με κόλιανδρο, μοσχολέμονο και τσιπς από φινόκιο, την ζουμερή κοτολέτα μαύρου χοίρου που έρχεται κεντημένη με αυγό, τρούφα και αβοκάντο, το ψάρι ημέρας (λαβράκι για εμάς) που σερβίρεται κατά το ήμισυ με τσιμιτσούρι και το υπόλοιπο καλυμμένο με κρεμώδη σος πάπρικας, καθώς και τα φίνα επιδόρπια σαν το εξαιρετικό καρπάτσιο από μάνγκο με φρούτα του πάθους και παγωτό καρύδα.

Σημειώστε πως…

…κάθε βραδιά έχει τη δική της θεματική όπως για παράδειγμα τις Δευτέρες που ο γνωστός μουσικός παραγωγός Κώστας Ζήκος υποδέχεται γνωστά ελληνικά οινοποιεία βάζοντας τις ανάλογες μουσικές, τις Τετάρτες που τα decks αναλαμβάνει η Ράνια Κωστάκη και τις Πέμπτες με τα Love Stories του Αντώνη Δημητριάδη σε τέμπο greek fun.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/09/2025

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".