H Μυρσίνη Λαμπράκη στο Umami Festival Thessaly

Με το Meat & Fire Project συμμετέχει η γνωστή μαγείρισσα και συγγραφέας στο premium φεστιβάλ οίνου και γαστρονομίας που διοργανώνεται στις 16 και 17 Νοεμβρίου στη Λάρισα.

H Μυρσίνη Λαμπράκη στο Umami Festival Thessaly

Έχει βαθιά και πολύπλευρη γνώση για το κρέας η Μυρσίνη Λαμπράκη, η οποία συμμετέχει με το Meat & Fire Project στο φετινό Umami Festival Thessaly που έρχεται στις 16 και 17 Νοεμβρίου στη Λάρισα. Και τις δύο ημέρες, στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου «Divani Palace» οι φωτιές θα ανάβουν από νωρίς ψήνοντας κρεατικά που θα σερβίρονται σε εκδοχή streetfood, βάζοντας έτσι μια ξεχωριστή γευστική πινελιά στο premium φεστιβάλ οίνου και γαστρονομίας της TUEvents. Εντός του φεστιβάλ τώρα, το παρών θα δώσουν σημαντικά ελληνικά οινοποιεία με εκατοντάδες ετικέτες κρασιών και αποσταγμάτων αλλά και παραγωγοί εκλεκτών προϊόντων, ενώ εξίσου ενδιαφέρουσες είναι και οι παράλληλες δράσεις.

Στους ρυθμούς του Umami Festival Thessaly συντονίζονται ακόμα wine bars, κάβες και εστιατόρια στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας δημιουργώντας συνθήκες μιας γευστικής και οινικής γιορτής που απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες της εστίασης όσο και στο οινόφιλο κοινό και τους λάτρεις της γαστρονομίας με εκδρομική διάθεση. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.tuevents.gr.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου
20.30 : «Δείπνο Παραγωγών» στο εστιατόριο «Φρούριο» – (μόνο με πρόσκληση)
Παράλληλες εκδηλώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της πόλης

Σάββατο 16 Νοεμβρίου
13.00 - 21.00 : Επίσκεψη κοινού στο φεστιβάλ
13.00 - 21.00 : Meat & Fire Project Street Food με κρέατα στην φωτιά (Μυρσίνη Λαμπράκη)
18.30 - 20.00 : Tasting session: Meat & Fire experience με τη Μυρσίνη Λαμπράκη
Παράλληλες εκδηλώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της πόλης

Κυριακή 17 Νοεμβρίου
13.00 - 20.00 : Επίσκεψη κοινού στο φεστιβάλ
13.00 - 20.00 : Meat & Fire Project Street Food με κρέατα στην φωτιά (Μυρσίνη Λαμπράκη)
18.00 - 19.30: Μasterclass: Ελληνικό & διεθνές κρασί…παράλληλο στυλ (sommelier Γιώργος Λούκας)
Παράλληλες εκδηλώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της πόλης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/09/2025

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".