
Έχει βαθιά και πολύπλευρη γνώση για το κρέας η Μυρσίνη Λαμπράκη, η οποία συμμετέχει με το Meat & Fire Project στο φετινό Umami Festival Thessaly που έρχεται στις 16 και 17 Νοεμβρίου στη Λάρισα. Και τις δύο ημέρες, στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου «Divani Palace» οι φωτιές θα ανάβουν από νωρίς ψήνοντας κρεατικά που θα σερβίρονται σε εκδοχή streetfood, βάζοντας έτσι μια ξεχωριστή γευστική πινελιά στο premium φεστιβάλ οίνου και γαστρονομίας της TUEvents. Εντός του φεστιβάλ τώρα, το παρών θα δώσουν σημαντικά ελληνικά οινοποιεία με εκατοντάδες ετικέτες κρασιών και αποσταγμάτων αλλά και παραγωγοί εκλεκτών προϊόντων, ενώ εξίσου ενδιαφέρουσες είναι και οι παράλληλες δράσεις.
Στους ρυθμούς του Umami Festival Thessaly συντονίζονται ακόμα wine bars, κάβες και εστιατόρια στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας δημιουργώντας συνθήκες μιας γευστικής και οινικής γιορτής που απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες της εστίασης όσο και στο οινόφιλο κοινό και τους λάτρεις της γαστρονομίας με εκδρομική διάθεση. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.tuevents.gr.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ
Παρασκευή 15 Νοεμβρίου
20.30 : «Δείπνο Παραγωγών» στο εστιατόριο «Φρούριο» – (μόνο με πρόσκληση)
Παράλληλες εκδηλώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της πόλης
Σάββατο 16 Νοεμβρίου
13.00 - 21.00 : Επίσκεψη κοινού στο φεστιβάλ
13.00 - 21.00 : Meat & Fire Project Street Food με κρέατα στην φωτιά (Μυρσίνη Λαμπράκη)
18.30 - 20.00 : Tasting session: Meat & Fire experience με τη Μυρσίνη Λαμπράκη
Παράλληλες εκδηλώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της πόλης
Κυριακή 17 Νοεμβρίου
13.00 - 20.00 : Επίσκεψη κοινού στο φεστιβάλ
13.00 - 20.00 : Meat & Fire Project Street Food με κρέατα στην φωτιά (Μυρσίνη Λαμπράκη)
18.00 - 19.30: Μasterclass: Ελληνικό & διεθνές κρασί…παράλληλο στυλ (sommelier Γιώργος Λούκας)
Παράλληλες εκδηλώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της πόλης