To brunch-εμπειρία του «Four Seasons» ξεκινά

Στην αρένα του brunch ρίχνεται με τους δικούς του όρους το λαμπερό «Four Seasons» από την Κυριακή 17/11. Πήραμε μια πρώτη γεύση και αναμεταδίδουμε.

To brunch-εμπειρία του «Four Seasons» ξεκινά

Στην αρένα του brunch ρίχνεται με τους δικούς του όρους το λαμπερό «Four Seasons» από αυτήν την Κυριακή 17/11. Είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω λίγες ημέρες νωρίτερα, στο πλαίσιο μιας soft πρεμιέρας, και μπορώ να σας εκμυστηρευτώ πως πρόκειται για ένα brunch-εμπειρία. Ήδη από το έμπα στο εστιατόριο «Mercato» του συγκροτήματος σε υποδέχεται ένας υπέροχος και πολύ κομψά στημένος μπουφές, με ατελείωτες γλυκές και αλμυρές επιλογές: φίνα Paris-brest κι εκλέρ, ανάλαφρα τιραμισού και banana toffee σε ποτηράκια, όλων των ειδών τα ταρτάκια, τα cookies, τα muffins και τα φρεσκοψημένα κρουασάν και πίσω τους αχνιστές φοκάτσιες, φανταστικά αλλαντικά, περίεργα ψωμιά, όστρακα και θαλασσινά, όπως κι ένας ασυναγώνιστος σολομός με παντζάρι που φτιάχνουν οι ίδιοι.

To brunch-εμπειρία του «Four Seasons» ξεκινά - εικόνα 1

Με το που κάθεσαι στο τραπέζι σού έρχεται μια ωραιότατη πίτσα με καλά αλλαντικά κι ένας φινετσάτος πουρές πατάτας σε ποτήρι, που μέσα του ανακαλύπτεις αβγό ποσέ και βαθιά comfort νοστιμιά. Από κει και πέρα, η τιμή των € 65 κατ’ άτομο περιλαμβάνει ακόμη ένα κυρίως πιάτο από τον ειδικό κατάλογο του brunch, που αριθμεί επτά επιλογές. Ανάμεσά τους πολύ νόστιμα eggs benedict με παλαιωμένο αβγοτάραχο, ζουμερά μοσχαρίσια φιλετίνια με αβγά μάτια, που έρχονται στο τηγάνι με gravy sauce κι ένα μπουκιά και συχώριο χοιρινό, με τραγανή πετσούλα που στροβιλίζεται στη rotisserie του εστιατορίου.

To brunch-εμπειρία του «Four Seasons» ξεκινά - εικόνα 2

Τα υψηλού επιπέδου κοκτέιλ που ετοιμάζει η μπάρα ειδικά για την περίσταση, όπως και οι πολύ ταιριαστές μουσικές που επιλέγει ο DJ, δίνοντας ευχάριστο παλμό στον πολύ κομψό χώρο του εστιατορίου, είναι ακόμη κάποια από τα συν της εμπειρίας, την οποία αξίζει να ζήσετε – ειδικά με τις γιορτές στον ορίζοντα.

Περισσότερες πληροφορίες

Mercato

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/09/2025

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".