Pre theater menus στο «Public»

Ειδικά μενού για θεατρόφιλους σερβίρει το ατμοσφαιρικό καφέ κι εστιατόριο με θέα στην πλατεία Συντάγματος.

Pre theater menus στο «Public»

Έχουμε επισημάνει πολλές φορές την έλλειψη pre theater menus σε μια πόλη με τόσο πλούσια θεατρική προσφορά όπως η Αθήνα, οπότε τα δύο εξειδικευμένα μενού για πριν την παράσταση που ξεκίνησαν μόλις στο «Public» της πλατείας Συντάγματος είναι μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία προς τη σωστή κατεύθυνση. Το πρώτο (€ 17) περιλαμβάνει πλατό με ελληνικά τυριά και αλλαντικά, τάρτα με γραβιέρα Κρήτης και καπνιστή βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης και τσιζκέικ, ενώ το δεύτερο (€ 19) σαλάτα σπανάκι με μύρτιλο, σύκο, κατσικίσιο τυρί και φουντούκια, λινγκουίνι με μοτσαρέλα και βασιλικό καθώς και προφιτερόλ. Αμφότερα συνοδεύονται από ένα ποτήρι κρασί και σερβίρονται καθημερινά στο «Public Café» του πέμπτου ορόφου.

Καραγιώργη Σερβίας 1, πλ. Συντάγματος, 2103239101

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.