Νέα «Migada» στου Ψυρρή

Δεύτερη έδρα απέκτησε μόλις το πολύχρωμο στέκι και αδερφάκι του «Altamira» που γνωρίσαμε πέρυσι στην Πραξιτέλους.

Νέα «Migada» στου Ψυρρή

Δεύτερη έδρα απέκτησε μόλις το πολύχρωμο στέκι και αδερφάκι του «Altamira» που γνωρίσαμε πέρυσι στην Πραξιτέλους. Και αυτή η «Migada» εμπνέεται από τα ταξίδια των μεγάλων εξερευνητών στις θάλασσες του κόσμου, μόνο που εδώ η έμφαση είναι στο streetfood, το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε είτε επιτόπου, στα ψηλά stools του μαγαζιού είτε στο χέρι. Θα βρείτε πολλές και διαφορετικές σαλάτες, σούπες, wraps με διάφορες γεμίσεις, burritos και quesadillas, αλλά και bowls ειδικά για εξερευνητές όπως το Marco Pol(l)o με μπασμάτι, κοτόπουλο φιλέτο, guacamole και φασόλια ή το Colombus με ρύζι ατμού, μοσχαρίσιο κιμά και sour cream.

Περισσότερες πληροφορίες

Migada

Θέμιδος 1, Ψυρρή
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
31/10/2025

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.

Bisque Please x Γειτονιά: Pop up event με σάντουιτς και δημιουργικές νοστιμιές στην Κυψέλη

French style σάντουιτς, ελληνική μπίρα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε περιμένουν σε μία από τις πιο κουλ γειτονιές της πόλης.

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και όλα όσα αναμένουμε στο επόμενο κεφάλαιο της 'Αίγλης Ζαππείου'

Fine tuning, νέα προσέγγιση και ένας θρυλικός σεφ κατά την καινούργια εποχή της Αίγλης - μία πρώτη γεύση του τι αναμένουμε τον Δεκέμβριο.

Sea You, μια νέα 'μεζερί' μόλις άνοιξε στο Κολωνάκι

Με έμπνευση από τη χαλαρή, 'κοινόχρηστη' φιλοσοφία του μεζέ, το νέο θαλασσινό εστιατόριο συνδυάζει νησιωτική ανεμελιά και αθηναϊκή κομψότητα.

Στα 'ψηλά' της Ακαδημίας, τρως μία από τις τοπ ιαπωνικές κουζίνες της Αθήνας

Η δημιουργικότητα του ταλαντούχου σεφ Δημήτρη Κότσαλη στρέφει τα φώτα στο εστιατόριο Nyx, στα 'ορεινά' του ξενοδοχείου Academias.