Νέα «Migada» στου Ψυρρή

Δεύτερη έδρα απέκτησε μόλις το πολύχρωμο στέκι και αδερφάκι του «Altamira» που γνωρίσαμε πέρυσι στην Πραξιτέλους.

Νέα «Migada» στου Ψυρρή

Δεύτερη έδρα απέκτησε μόλις το πολύχρωμο στέκι και αδερφάκι του «Altamira» που γνωρίσαμε πέρυσι στην Πραξιτέλους. Και αυτή η «Migada» εμπνέεται από τα ταξίδια των μεγάλων εξερευνητών στις θάλασσες του κόσμου, μόνο που εδώ η έμφαση είναι στο streetfood, το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε είτε επιτόπου, στα ψηλά stools του μαγαζιού είτε στο χέρι. Θα βρείτε πολλές και διαφορετικές σαλάτες, σούπες, wraps με διάφορες γεμίσεις, burritos και quesadillas, αλλά και bowls ειδικά για εξερευνητές όπως το Marco Pol(l)o με μπασμάτι, κοτόπουλο φιλέτο, guacamole και φασόλια ή το Colombus με ρύζι ατμού, μοσχαρίσιο κιμά και sour cream.

Περισσότερες πληροφορίες

Migada

Θέμιδος 1, Ψυρρή
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ξενοδοχείο "King George": Γιορτάζουμε σαν βασιλιάδες

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο στο rooftop του King George ενισχύει τον γιορτινό του χαρακτήρα με εορταστικά μενού και ένα λαμπερό σκηνικό στο νέο George, The Lobby Bar.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/12/2025

Το Zappa γιορτάζει την άφιξή του με ένα εκρηκτικό εορταστικό πρόγραμμα

Το Zappa συστήνεται στο κοινό τις ημέρες των γιορτών με ενέργεια, σύγχρονη αισθητική και μια εμπειρία που ενώνει γεύση, ρυθμό και ατμόσφαιρα.

Γιορτινές Γαστρονομικές Εμπειρίες στο "SENSE Restaurant"

Σε μια από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη, το "SENSE Restaurant" προσφέρει μια ολοκληρωμένη, υψηλού επιπέδου γιορτινή εμπειρία.

Καφέ El Greco τώρα και στην Κατεχάκη!

Το Ψυχικό αποκτά ένα φρέσκο κατάστημα της οικογένειας El Greco που θα γίνει σίγουρα το νέο σου στέκι για καφέ.

Εσύ ακόμη να πας στο 'Ex Machina' του Άνταμ Κοντοβά;

Όλα όσα καθιστούν το εστιατόριο του χαρισματικού γευσιπλάστη, σημείο αναφοράς για την αθηναϊκή γεύση.

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο "Amber", με στιλ λονδρέζικου μπιστρό

Κομψές γεύσεις, αστική ατμόσφαιρα και γιορτινά μενού που δίνουν ρυθμό στις νύχτες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο κέντρο της Αθήνας.

Το "Brisk" προτείνει ελληνική δημιουργική κουζίνα

Σοφιστικέ comfort dining με επτανησιακό χρώμα από τον chef patron Σπύρο Βαραγγούλη.