Happy birthday «Άμπακος»

Τρία χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει το δημοφιλές κρεατο-στέκι του Πειραιά και το γιορτάζει κληρώνοντας ισάριθμα τραπέζια.

Happy birthday «Άμπακος»

Τρία χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει το δημοφιλές κρεατο-στέκι του Πειραιά και το γιορτάζει κληρώνοντας ισάριθμα τραπέζια. Από την Παρασκευή 8/11 μέχρι και την Πέμπτη 14/11, όσοι επισκέπτονται το εστιατόριο για φαγητό μπαίνουν στην κλήρωση για τρία τραπέζια των € 50. Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 14/11, ανήμερα των γενεθλίων του «Άμπακου» που θα γιορταστούν με τούρτα, welcome drink και νοστιμιές διά χειρός Χρήστου Τζιέρα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.