«Ο-bar» με το άγγιγμα του Γιώργου Στυλιανουδάκη

Eδώ και λίγες ημέρες καταθέτει ολοκληρωμένη τη γευστική του πρόταση το ατμοσφαιρικό all day lounge resto στο ισόγειο του ξενοδοχείου «Oniro City» στο Κολωνάκι.

«Ο-bar» με το άγγιγμα του Γιώργου Στυλιανουδάκη

Άνοιξε δοκιμαστικά λίγο πριν το καλοκαίρι, ωστόσο εδώ και λίγες ημέρες καταθέτει ολοκληρωμένη τη γευστική του πρόταση το ατμοσφαιρικό all day lounge resto στο ισόγειο του ξενοδοχείου «Oniro City» σε απόσταση αναπνοής από την περαντζάδα της Σκουφά. Στο τιμόνι της κουζίνας έχει τον ταλαντούχο σεφ Γιώργο Στυλιανουδάκη, ο οποίος παίζει γευστικά σε διπλό ταμπλό. Η μεσημεριανή κάρτα ανθολογεί ανάλαφρες comfort γεύσεις που καλύπτουν ένα φάσμα από σνακς, σάντουιτς και σαλάτες (ανάμεσά τους και μια ιδιαίτερη με κοτόπουλο, κινόα, αβοκάντο και ντρέσιγνκ από λάιμ και μέλι) μέχρι ένα ενδιαφέρον ριζότο δημητριακών με λαχανικά εποχής και γραβιέρα ή τον ψητό σολομό με σπαράγγια και κονφί ντομάτας. Για το βράδυ πάλι, ο σεφ πραγματοποιεί κατάδυση στα trendy νερά της ωμοφαγίας, αφιερώνοντας τον κατάλογο σε κάθε λογής ωμή παρασκευή αλλά και στα όστρακα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.