Το «Λ19» ήρθε μόλις στη Λέκκα

Μεγάλη αγάπη για τα ελληνικά κρασιά και προϊόντα έχει το ατμοσφαιρικό μικρό εστιατόριο στο ισόγειο του πολύ φρέσκου ξενοδοχείου «Fos» στη Λέκκα.

Το «Λ19» ήρθε μόλις στη Λέκκα

Μεγάλη αγάπη για τα ελληνικά κρασιά και προϊόντα έχει το ατμοσφαιρικό μικρό εστιατόριο στο ισόγειο του πολύ φρέσκου ξενοδοχείου «Fos» στη Λέκκα. Η δράση ξεκινά από νωρίς το πρωί με πολλές προτάσεις για πρωινό και συνεχίζεται μέχρι το απόγευμα με πρωτότυπες σύνθετες πιατέλες για κάθε γούστο: εκείνη του βουνού έρχεται με αυγά τηγανιτά, στάκα και ντάκο από χαρούπι, η πιατέλα της θάλασσας με φιλέτο φρέσκου ψαριού, αβοκάντο Χανίων και αυγά ποσέ σε προζυμένιο ψωμί με άλειμμα καπνιστού χελιού κ.ο.κ. Για το βράδυ στο παιχνίδι μπαίνουν διαφορετικές πιατέλες αλλά και κάποιες κύριες προτάσεις, που προσφέρουν συνοδεία στις περίπου 60 ετικέτες ελληνικού κρασιού, αρκετές εκ των οποίων και σε ποτήρι. Θα επανέλθουμε σύντομα με τις πρώτες εντυπώσεις μας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.