Το «Caravin» ταξιδεύει στη Μαδαγασκάρη

Από τη μακρινή Μαδαγασκάρη ξεκινούν οι ταξιδιάρικες θεματικές βραδιές στο ατμοσφαιρικό wine bar του Θησείου.

Το «Caravin» ταξιδεύει στη Μαδαγασκάρη

Από τη μακρινή Μαδαγασκάρη ξεκινούν οι ταξιδιάρικες θεματικές βραδιές στο ατμοσφαιρικό wine bar του Θησείου. Την Κυριακή 3/11 (8.30 μ.μ.) Μαλαγάσιοι που ζουν στην Αθήνα θα προσφέρουν στο «Caravin» μια γερή γεύση της πατρίδας τους, μαγειρεύοντας και παίζοντας μουσική, ενώ το ειδικό μενού (€ 25 κατ’ άτομο με ένα ποτήρι γαλλικό κρασί) που θα σερβιριστεί ανθολογεί και αυτό χαρακτηριστικές σπεσιαλιτέ του νησιού-σταυροδρόμι πολιτισμών: από πιτάκια γεμιστά με κιμά, πατάτα, μυρωδικά και κάρι αλλά και φτερούγες κοτόπουλου μαριναρισμένες σε γάλα καρύδας μέχρι παραδοσιακή σαλάτα με λάχανο, καρότο, φρέσκα φασολάκια και μυρωδικά καθώς και το Malagasy Romazava, ήτοι μοσχαρίσιο οσομπούκο μαγειρεμένο με χόρτα της Μαδαγασκάρης. Το φινάλε θα έρθει με το επίσης παραδοσιακό γλυκό koba, με μπανάνα, ρυζάλευρο και καραμελωμένα φιστίκια, που ψήνεται σε φύλλα μπανανιάς.

Περισσότερες πληροφορίες

Caravin

Ακάμαντος 11, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/09/2025

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".