Λυκαβηττός για ρομαντικούς και vegan

Η ατμόσφαιρα στο «La Suite Lounge» στα ψηλά του «St. George Lycabettus» ευνοεί ούτως ή άλλως το ρομάντζο, πόσo μάλλον τα σαββατόβραδα, οπότε και ξεκίνησαν μόλις τα Starlight Dinners.

Λυκαβηττός για ρομαντικούς και vegan

Τι κι αν αργεί ακόμα του Αγίου Βαλεντίνου; Η ατμόσφαιρα στο «La Suite Lounge» στα ψηλά του «St. George Lycabettus» ευνοεί ούτως ή άλλως το ρομάντζο, πόσo μάλλον τα σαββατόβραδα, οπότε και ξεκίνησαν μόλις τα Starlight Dinners. Ο executive chef του ξενοδοχείου προτείνει ένα σπέσιαλ μενού ειδικά για ερωτευμένους (€ 35 κατ’άτομο), συνοδεία live jazz μουσικής, το οποίο επιφυλάσσει άλλα πιάτα για εκείνον και άλλα για εκείνη.

Για παράδειγμα ένα ριζότο με σπαράγγια και γραβιέρα ή ένα φοντάν σοκολάτας με παγωτό για τον κύριο, ένα ριζότο με κράνμπερις, τρούφα και παρμεζάνα όπως και γλυκό φινάλε με τηγανιτό φύλλο κρούστας με κρέμα λεμονιού για την κυρία, ενώ ως προς τα κυρίως αμφότεροι θα επιλέξουν ανάμεσα σε ταλιάτα με πατάτες, δενδρολίβανο και σάλτσα Μοσχοφίλερου, και σολομό με κινόα και αβοκάντο σε σάλτσα γκρέιπφρουτ-σφένδαμο. Σημειώστε ακόμα πως πολύ πρόσφατα έκανε πρεμιέρα και το ολοκαίνουργιο χειμερινό μενού του εστιατορίου, το οποίο βαδίζει σε μοντέρνα μεσογειακά μονοπάτια και μια ειδική vegan και vegetarian ενότητα που περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα παπαρδέλες με ραγού μανιταριών και τρούφα κι ένα burger λαχανικών με βασιλικό.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.