Τι γεύση έχει το νέο μουσείο Γουλανδρή;

Το «B&E Goulandris Restaurant Cafe» είναι το πιο καινούργιο κομμάτι που βρήκε τη θέση του στο γοητευτικό παζλ του νέου μουσείου Γουλανδρή στο Παγκράτι.

Τι γεύση έχει το νέο μουσείο Γουλανδρή;

Το «B&E Goulandris Restaurant Cafe» είναι το πιο καινούργιο κομμάτι που βρήκε τη θέση του στο γοητευτικό παζλ του νέου μουσείου Γουλανδρή στο Παγκράτι. Με τη σφραγίδα του επίσης παγκρατιώτικου «Ohh Boy» και τον γνωστό σεφ Ανδρέα Λαγό στην επιμέλεια της κουζίνας ξεκινά τη δράση του από νωρίς το πρωί σε σκηνικό που θυμίζει κομψό urban garden, με υγιεινούς χυμούς, smoothies και ιδέες για πρωινό και προσεγμένο snacking που περιλαμβάνουν από πόριτζ με γάλα αμυγδάλου, κακάο, μπανάνα και σπόρους chia ή ομελέτα με ασπράδια, κέιλ, καλαμπόκι, σπαράγγια και ψητή γαλοπούλα μέχρι wraps ολικής άλεσης με ψητή μελιτζάνα, κρέμα αβοκάντο, φαγόπυρο, ρεβίθια και ντοματίνια αλλά και αλμυρές τάρτες, κις και γλυκά ημέρας.

Τι γεύση έχει το νέο μουσείο Γουλανδρή; - εικόνα 1

Για όσους πεινούν παραπάνω δεν λείπουν οι σαλάτες και τα κύρια πιάτα με μοντέρνο μεσογειακό χρώμα σαν το ριζότο με ψητά σπαράγγια, αβγό ποσέ και προσούτο ή τη μοσχαρίσια ταλιάτα που σερβίρεται με πουρέ καλαμποκιού. Σημειώστε ότι ακολουθεί το ωράριο του μουσείου οπότε θα το βρείτε ανοικτό Τρίτη-Κυριακή 10 π.μ.-6 μ.μ. και την Παρασκευή έως 10 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες

B & E Goulandris Restaurant Cafe

Ερατοσθένους 13 (Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Ιδρύματος Γουλανδρή), Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.