Μια βραδιά τερπνή και ωφέλιμη στο «Varoulko»

Συνέχεια στις ξεχωριστές βραδιές που συνδυάζουν –όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομά του- το τερπνόν μετά του ωφελίμου δίνει το «Utile Dulci» το μοναδικό business, food and wine club της Ελλάδας.

Μια βραδιά τερπνή και ωφέλιμη στο «Varoulko»

Συνέχεια στις ξεχωριστές βραδιές που συνδυάζουν –όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομά του- το τερπνόν μετά του ωφελίμου δίνει το «Utile Dulci» το μοναδικό business, food and wine club της Ελλάδας. Η επόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Varoulko Seaside» στις 7/11 και θα είναι όπως πάντα μια βραδιά συνάντησης της υψηλής γαστρονομίας και της οινικής απόλαυσης με το business networking και τη διανοητική άσκηση.

Τροφή για σκέψη στα μέλη και τους φίλους του club θα προσφέρουν τρεις εκλεκτοί προσκεκλημένοι και ομιλητές: η Υφυπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων και νεότερο μέλος της κυβέρνησης κα Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Ακαδημαϊκός και κορυφαίος αστροφυσικός κ. Χρήστος Ζερεφός και ο έμπειρος τραπεζικός και πανεπιστημιακός καθηγητής, κ. Γιώργος Προβόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΛΛΑΚΤΩΡ και πρ. Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.

Μια βραδιά τερπνή και ωφέλιμη στο «Varoulko» - εικόνα 1

Για το τερπνόν της βραδιάς θα φροντίσει ασφαλώς ο Λευτέρης Λαζάρου με ένα ειδικού menu degustation, όπως επίσης ο Απόστολος Μούντριχας με εκλεκτές ετικέτες του Κτήματος Αβαντίς και ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης (MW) που θα επιλέξει εμβληματικά κρασιά του διεθνούς αμπελώνα. Ακόμη και αν δεν είστε μέλη του club, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην κα Έλλη Δούκα (2106253763, ellie.douka@utiledulci.club). Το κόστος είναι € 150.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/09/2025

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".