Μια βραδιά τερπνή και ωφέλιμη στο «Varoulko»

Συνέχεια στις ξεχωριστές βραδιές που συνδυάζουν –όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομά του- το τερπνόν μετά του ωφελίμου δίνει το «Utile Dulci» το μοναδικό business, food and wine club της Ελλάδας.

Μια βραδιά τερπνή και ωφέλιμη στο «Varoulko»

Συνέχεια στις ξεχωριστές βραδιές που συνδυάζουν –όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομά του- το τερπνόν μετά του ωφελίμου δίνει το «Utile Dulci» το μοναδικό business, food and wine club της Ελλάδας. Η επόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Varoulko Seaside» στις 7/11 και θα είναι όπως πάντα μια βραδιά συνάντησης της υψηλής γαστρονομίας και της οινικής απόλαυσης με το business networking και τη διανοητική άσκηση.

Τροφή για σκέψη στα μέλη και τους φίλους του club θα προσφέρουν τρεις εκλεκτοί προσκεκλημένοι και ομιλητές: η Υφυπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων και νεότερο μέλος της κυβέρνησης κα Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Ακαδημαϊκός και κορυφαίος αστροφυσικός κ. Χρήστος Ζερεφός και ο έμπειρος τραπεζικός και πανεπιστημιακός καθηγητής, κ. Γιώργος Προβόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΛΛΑΚΤΩΡ και πρ. Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.

Μια βραδιά τερπνή και ωφέλιμη στο «Varoulko» - εικόνα 1

Για το τερπνόν της βραδιάς θα φροντίσει ασφαλώς ο Λευτέρης Λαζάρου με ένα ειδικού menu degustation, όπως επίσης ο Απόστολος Μούντριχας με εκλεκτές ετικέτες του Κτήματος Αβαντίς και ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης (MW) που θα επιλέξει εμβληματικά κρασιά του διεθνούς αμπελώνα. Ακόμη και αν δεν είστε μέλη του club, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην κα Έλλη Δούκα (2106253763, ellie.douka@utiledulci.club). Το κόστος είναι € 150.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
07/11/2025

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.