Φθινόπωρο στο «Da Bruno»

To ατμοσφαιρικό ιταλιάνικο στέκι του Παλαιού Φαλήρου μας ταξιδεύει γευστικά στην Μπότα, με τη ζεστασιά μιας αυθεντικής τρατορίας αλλά και το βλέμμα στραμμένο στις μοντέρνες τάσεις.

Φθινόπωρο στο «Da Bruno»

Εδώ και τριάντα χρόνια το ατμοσφαιρικό ιταλιάνικο στέκι του Παλαιού Φαλήρου μας ταξιδεύει γευστικά στην Μπότα, με όλη τη ζεστασιά μιας αυθεντικής τρατορίας αλλά και το βλέμμα στραμμένο στις μοντέρνες τάσεις. Η εποχική αντίληψη στη μαγειρική φέρνει κάθε τόσο στο προσκήνιο υλικά και γεύσεις όπως η παρμεζάνα, που έχει παραδοσιακά την τιμητική της κάθε φθινόπωρο. Πιάτο-σταρ είναι λοιπόν και πάλι η υπέροχη σπαγγετάδα, το μαγείρεμα της οποίας ολοκληρώνεται πάντα στο τραπέζι, και δη μέσα σε κεφάλι βιολογικής παρμεζάνας 30 μηνών, κερδίζοντας έτσι όλα τα αρώματα και την ουσία του εμβληματικού ιταλικού τυριού.

Να σας πούμε ακόμη για μια πολύ ιδιαίτερη πίτσα με μαύρο ζυμάρι, η οποία έχει κάνει την εμφάνισή της εδώ και λίγο καιρό κι έρχεται γαρνιρισμένη με ντοματίνια, πεκορίνο, καλαμάρι και μύδια, αλλά και για τις ξεχωριστές vegan γεύσεις, όπως το μπιφτέκι από κινόα με πουρέ μελιτζάνας και ψητή γλυκοπατάτα, που όλο και πληθαίνουν. Σημειώστε ακόμη ότι το αδελφό cocktail bar «Villa Grigio 46», που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, ξεκίνησε μόλις να σερβίρει ένα πλούσιο πρωινό με πέντε διαφορετικά πιάτα καθημερινά, από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Villa Grigio 46

Αγίου Αλεξάνδρου 46 & Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/09/2025

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".