Φουλ του burger στο «JuJu»

Οι Πέμπτες στο πολύ ατμοσφαιρικό bar restaurant στο ισόγειο του ξενοδοχείου «Divani Caravel» έχουν πλέον θέμα.

Φουλ του burger στο «JuJu»

Οι Πέμπτες στο πολύ ατμοσφαιρικό bar restaurant στο ισόγειο του ξενοδοχείου «Divani Caravel» έχουν πλέον θέμα. Το ειδικό μενού που σερβίρεται στο χώρο του μπαρ εστιάζει στο συνδυασμό cocktail & burger και είναι ό,τι πρέπει για να το απολαύσετε καθισμένοι και στην εντυπωσιακή ξύλινη μπάρα.

Τα burger που προτείνει ειδικά για την περίσταση ο σεφ του εστιατορίου Σάββας Ληχανίδης έχουν σαν βάση το κοτόπουλο, το pulled pork, τον αστακό καθώς κι ένα vegan μπιφτέκι από σόγια, ενώ από εκεί και πέρα επιλέγετε το ψωμί της αρεσκείας σας (μπριός, μαύρο ψωμί ενεργού άνθρακα ή πολύσπορο) καθώς και τη γαρνιτούρα ανάμεσα σε κλασικές πατάτες τηγανιτές, γλυκοπατάτες και τα άπαιχτα χειροποίητα chips με τρούφα που δοκιμάσαμε και αγαπήσαμε πέρυσι. Το ίδιο ισχύει και για το signature burger 8 ½ του «JuJu» που έχει κι αυτό τη θέση του στο ειδικό μενού, ενώ τα πέντε σπέσιαλ κοκτέιλ περιλαμβάνουν το αφρώδες Nun’s Celebration καθώς και το Director’s Mule με βότκα και γλυκόξινες νότες lime και ανανά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
07/11/2025

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.