Το «Zinglee» υποδέχεται το Κτήμα Semeli

Μια σπέσιαλ βραδιά food & wine pairing ετοιμάζει το all day εστιατόριο της Τσακάλωφ.

Το «Zinglee» υποδέχεται το Κτήμα Semeli

Μια σπέσιαλ βραδιά food & wine pairing ετοιμάζει το «Zinglee» στο Κολωνάκι. Την Τετάρτη 23/10 το all day bistro από την οικογένεια των «nice n easy» υποδέχεται το Κτήμα Semeli από τη Νεμέα, ενώ ο executive chef του εστιατορίου Χρήστος Αθανασιάδης προτείνει ένα ειδικό μενού 5 πιάτων, κομμένο και ραμμένο στις γεύσεις και τα αρώματα των κρασιών-πρωταγωνιστών. Ξεναγός της βραδιάς θα είναι ο δημιουργός του κτήματος Λεωνίδας Νασιάκος, ο οποίος έρχεται φέρνοντας μαζί του και το ολοκαίνουργιο Semeli Estate Spondee 2016, ένα ξεχωριστό blend από Syrah, Merlot και Cabernet Sauvignon που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό.

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς:

Καρπάτσιο από Καπνιστό Οξύρρυγχο Γεροντίδη
Semeli Estate, Aetheria 2018, Μαλαγουζιά - Chardonnay

Ντοματόρυζο με Μαριναρισμένη Λακέρδα
Semeli Estate, Elixir 2018, Gewürztraminer

Λαχανικά στη Σχάρα με Vinaigrette Μελιού, Ψητή Φέτα, Καρύδια και Κορινθιακές Σταφίδες
Semeli Estate, Delear 2018, Syrah - Grenache Rouge

Μοσχαράκι Ραγού με Αμπελοφάσουλα
Semeli Estate, Spondee 2016, Syrah - Merlot - Cabernet Sauvignon

Μους Σοκολάτας σε Βάση Μπισκότου Κανέλας με Γλυκό του Κουταλιού Σταφύλι

Τιμή: € 35 κατ’άτομο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.