Αρτιστίκ brunch στην ταράτσα

Σε brunch ρυθμούς συντονίζεται η πολύ όμορφη ταράτσα του ατμοσφαιρικού ξενοδοχείου «The Artist» στου Ψυρρή.

Αρτιστίκ brunch στην ταράτσα

Σε brunch ρυθμούς συντονίζεται η πολύ όμορφη ταράτσα του ατμοσφαιρικού ξενοδοχείου «The Artist» στου Ψυρρή. Από αυτήν την Κυριακή λοιπόν και κάθε σαββατοκύριακο, από τις 11.30 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, στη δράση μπαίνει μια ειδική κάρτα γεμάτη ενδιαφέρουσες ιδέες. Τα αβγά έχουν ασφαλώς την τιμητική τους (μπένεντικτ, στραπατσάδα, γαλλική ομελέτα αλλά και τηγανητά με σπαράγγια, αβγοτάραχο και ζυμωτό ψωμί), μαζί με γλυκά και αλμυρά pancakes, όπως αυτά με μπέικον, ντομάτα, τσένταρ, αβγό και σιρόπι σφενδάμου. Αν, τώρα, πεινάτε λίγο παραπάνω, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα σάντουιτς και τα πληθωρικά μπέργκερ με μοσχαρίσιο κιμά Black Angus και σπιτική σος BBQ ή κοτόπουλο πανέ σε πάνκο, που σερβίρεται με ρόκα και μοτσαρέλα. Σημειώστε ακόμη ότι αυτή η όμορφη –και στην πραγματικότητα διπλή– ταράτσα που γνωρίσαμε το περασμένο καλοκαίρι σύντομα θα ντυθεί με συρόμενες περιμετρικές τζαμαρίες και θα μας κάνει συντροφιά όλο το χειμώνα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
07/11/2025

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.