Αρτιστίκ brunch στην ταράτσα

Σε brunch ρυθμούς συντονίζεται η πολύ όμορφη ταράτσα του ατμοσφαιρικού ξενοδοχείου «The Artist» στου Ψυρρή.

Αρτιστίκ brunch στην ταράτσα

Σε brunch ρυθμούς συντονίζεται η πολύ όμορφη ταράτσα του ατμοσφαιρικού ξενοδοχείου «The Artist» στου Ψυρρή. Από αυτήν την Κυριακή λοιπόν και κάθε σαββατοκύριακο, από τις 11.30 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, στη δράση μπαίνει μια ειδική κάρτα γεμάτη ενδιαφέρουσες ιδέες. Τα αβγά έχουν ασφαλώς την τιμητική τους (μπένεντικτ, στραπατσάδα, γαλλική ομελέτα αλλά και τηγανητά με σπαράγγια, αβγοτάραχο και ζυμωτό ψωμί), μαζί με γλυκά και αλμυρά pancakes, όπως αυτά με μπέικον, ντομάτα, τσένταρ, αβγό και σιρόπι σφενδάμου. Αν, τώρα, πεινάτε λίγο παραπάνω, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα σάντουιτς και τα πληθωρικά μπέργκερ με μοσχαρίσιο κιμά Black Angus και σπιτική σος BBQ ή κοτόπουλο πανέ σε πάνκο, που σερβίρεται με ρόκα και μοτσαρέλα. Σημειώστε ακόμη ότι αυτή η όμορφη –και στην πραγματικότητα διπλή– ταράτσα που γνωρίσαμε το περασμένο καλοκαίρι σύντομα θα ντυθεί με συρόμενες περιμετρικές τζαμαρίες και θα μας κάνει συντροφιά όλο το χειμώνα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/09/2025

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".