Φουλ της ωμοφαγίας στο «Ακροβόλι»

Ένα σπέσιαλ event με όλων των ειδών τα ωμά έχει στα σκαριά το καλό θαλασσινό εστιατόριο της Βούλας.

Φουλ της ωμοφαγίας στο «Ακροβόλι»

Ένα σπέσιαλ event αφιερωμένο στους λάτρεις της ωμοφαγίας έχει στα σκαριά το καλό θαλασσινό εστιατόριο «Ακροβόλι» της Βούλας. Την Παρασκευή 18/10, από τις 8 το βράδυ και μετά, ο Παναγιώτης Λιατόπουλος που προστέθηκε πρόσφατα στη μπριγκάντα της κουζίνας του σεφ και συνιδιοκτήτη του εστιατορίου Ξενοφώντα Κατσιμαγκλή και του στενού του συνεργάτη Μίλτου Γιάννου, θα πιάσει θέση πίσω από το μπαρ για να ετοιμάσει όλων των ειδών τα ωμά: από κλασικά sashimi και maki με σολομό, λαβράκι, τόνο και γαρίδα, μέχρι ξεχωριστά inside out rolls σαν τα California με καβούρι, αβοκάντο, σουσάμι και μαγιονέζα ή εκείνα με γαρίδα, αβοκάντο και καψαλισμένες φέτες σολομού. Το ωμό «παρών» στην ειδική κάρτα της βραδιάς από την οποία παραγγέλνετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, θα δώσουν επίσης signature προτάσεις του καταλόγου όπως το carpaccio τούνας με ρόκα, λάιμ και σάλτσα τρούφας και το ταρτάρ γαρίδας με σέλερι, πράσινο μήλο και τσιπς παντζαριού αλλά και πολλά όστρακα και αχινοί που παίζουν πάντα σταθερά στο «Ακροβόλι».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/09/2025

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.

Izakaya Sundays στο 'Mayan'

Τα κυριακάτικα μεσημέρια στο εστιατόριο του Σταμάτη Τσίλια έχουν γεύση ιαπωνικής "ταβέρνας".