Φουλ της ωμοφαγίας στο «Ακροβόλι»

Ένα σπέσιαλ event με όλων των ειδών τα ωμά έχει στα σκαριά το καλό θαλασσινό εστιατόριο της Βούλας.

Φουλ της ωμοφαγίας στο «Ακροβόλι»

Ένα σπέσιαλ event αφιερωμένο στους λάτρεις της ωμοφαγίας έχει στα σκαριά το καλό θαλασσινό εστιατόριο «Ακροβόλι» της Βούλας. Την Παρασκευή 18/10, από τις 8 το βράδυ και μετά, ο Παναγιώτης Λιατόπουλος που προστέθηκε πρόσφατα στη μπριγκάντα της κουζίνας του σεφ και συνιδιοκτήτη του εστιατορίου Ξενοφώντα Κατσιμαγκλή και του στενού του συνεργάτη Μίλτου Γιάννου, θα πιάσει θέση πίσω από το μπαρ για να ετοιμάσει όλων των ειδών τα ωμά: από κλασικά sashimi και maki με σολομό, λαβράκι, τόνο και γαρίδα, μέχρι ξεχωριστά inside out rolls σαν τα California με καβούρι, αβοκάντο, σουσάμι και μαγιονέζα ή εκείνα με γαρίδα, αβοκάντο και καψαλισμένες φέτες σολομού. Το ωμό «παρών» στην ειδική κάρτα της βραδιάς από την οποία παραγγέλνετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, θα δώσουν επίσης signature προτάσεις του καταλόγου όπως το carpaccio τούνας με ρόκα, λάιμ και σάλτσα τρούφας και το ταρτάρ γαρίδας με σέλερι, πράσινο μήλο και τσιπς παντζαριού αλλά και πολλά όστρακα και αχινοί που παίζουν πάντα σταθερά στο «Ακροβόλι».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
07/11/2025

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.