Το «Privilege» ανοίγει τις πόρτες του με δύο σπέσιαλ βραδιές

Με πάρτι για την πρεμιέρα αυτήν την Κυριακή 13/10 αλλά και μια ειδική food and wine pairing βραδιά τη Δευτέρα 14/10 γιορτάζει την επιστροφή του στην πόλη το θρυλικό «παιδί» του Βασίλη Τσιλιχρήστου.

Το «Privilege» ανοίγει τις πόρτες του με δύο σπέσιαλ βραδιές

Λίγο νωρίτερα την περιμέναμε την επιστροφή του «Privilege» στην Ιερά Οδό, ωστόσο οι πόρτες του ανοίγουν τελικά αυτήν την Κυριακή 13/10 από τη δύση του ηλίου (στις 18:50 συγκεκριμένα) και μετά. Οι πρώτες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στα social media υπόσχονται ατμόσφαιρα dark πολυτέλειας, μια εντυπωσιακή προτομή της θεάς Αθηνάς φιλοτεχνημένη από τον γλύπτη Βασίλη Σακή, καθώς και πανοραμική θέα στη νυχτερινή Αθήνα ενώ ειδικά για την πρεμιέρα τις μουσικές θα επιλέξει ο Βασίλης Τσιλιχρήστος με εκλεκτούς καλεσμένους. Όπως έχουμε ξαναγράψει στα ηνία της μοντέρνας πολυσυλλεκτικής κουζίνας βρίσκεται ο Νίκος Θωμάς («Simul») σε συνεργασία με τον πολύ καλό σεφ Κώστα Τερζούδη, ενώ τα κοκτέιλ με τη σφραγίδα του διεθνώς βραβευμένου «Lost + Found» της Λευκωσίας έχουν concept 90s’ with a twist. Την επομένη (14/10) το σκηνικό αλλάζει όπως και κάθε Δευτέρα από εδώ και πέρα, καθώς ο γνωστός μουσικός παραγωγός και λάτρης του κρασιού Κώστας Ζήκος θα υποδέχεται ένα διαφορετικό παραγωγό κρασιού για σπέσιαλ βραδιές wine & food pairing με ειδικά set menus. Την αυλαία σηκώνει το Οινοποιείο της Οικογένειας Γκιρλέμη από τον Δομοκό. Καλή διπλή αρχή λοιπόν και θα επανέλθουμε σύντομα με τις πρώτες εντυπώσεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
07/11/2025

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.